Laitevuokraus

Laitevuokraukset ovat mainio keino herättää positiivista ja yllätyksellistä tunnelmaa monenlaisessa tapahtumassa ja tilaisuudessa. Nauru, riemunkiljahdukset ja iloiset ihmiset tekevät tapahtumasta helposti onnistuneen!

Maailmanpyörästä – Sirkusjunaan! Meiltä Tivoli Sariolasta onnistuu laitevuokraukset kätevästi ja helposti ns. avaimet käteen periaatteella! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää laitevuokrauksesta.

Tivoli_Sariola_Laitevuokraus_Autorata_Nesteralli_2013

  • Ystävällinen henkilökunta tekee asioiden hoitamista todella mukavaa ja helppoa. Erityiskiitos hauskalle karusellinhoitajalle, joka jaksoi olla ystävällinen ja iloinen koko viikon ajan
    – Satu Väänänen, Markkinointipäällikkö Matkus
  • Suurkiitos Sariola Towerin vuokrauksesta! Laite oli koko vuosijuhlaviikkomme kohokohta. Apunne ja palvelunne olivat ensiluokkaista ja haluamme olla varmasti vielä tulevaisuudessakin asiakkaitanne!
    – Turun KY, vuosijuhlatiimi
  • Tivoli Sariolan maailmanpyörä toimi ehkäpä näkyvimpänä symbolina Provinssin uudistumiselle kesällä 2015. Yhteistyö Sariolan kanssa oli täysin saumatonta ja ammattimaista, mikä teki laitevuokrauksesta Provinssin tuotanto-organisaatiolle hyvin sujuvaa ja vaivatonta. Toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevina vuosina!
    – Sami Rumpunen, festivaalijohtaja, Provinssi

Vuokrattavat laitteet

Laiterajoitukset

Tivoli Sariolasta voit vuokrata tapahtumaasi myös pelejä!

Tutustu peleihimme!

Ota yhteyttä

Ville Sariola

Kysy lisää!

Nimi: Ville Sariola
Puh: +358 40 509 2949
Sähköposti: ville.sariola@tivolisariola.fi