Siirry pääsisältöön

Tarinamme

Tarinamme

Meille on kunnia-asia, että hauskapito on viihtyisää ja turvallista. Jo 130 vuoden kokemuksella voimme ylpeinä tarjota Teille hauskoja hetkiä ja ikimuistoisia tivolielämyksiä. Tivoli Sariolan tarkoituksena on viedä tivolihuveja sinne, missä niitä ei ole. Näin hattarantuoksuiseen ja jännittävään tivolimaailmaan on mahdollista sukeltaa eri puolilla Suomea.

Meillä Tivoli Sariolassa panostetaan koko perheen yhdessäoloon ja hauskanpitoon. Turvallisuuden takaaminen on meille kunnia-asia, josta ei tingitä. Hymyt, iloinen mieli ja naurunkiljahdukset ovat osoituksia meille tärkeän tehtävän onnistumisesta.

Tivolityö on elämäntapa

Tivoli Sariola on tällä hetkellä 23 huvilaitetta ja 6 peliä sisältävä pyörien päällä liikkuva tivoli. Tivoli Sariolan kiertue alkaa perinteisesti huhtikuun alussa ja jatkuu aina Salon syysmarkkinoille lokakuun alkuun saakka. Tivoli työllistää kesäaikana noin 40–50 henkilöä ja ympärivuotisesti 6 työntekijää. Tivoli toimii viihde- ja elämysalalla, joten sen pääasiallinen toimintaidea on tarjota tivolihuveja sellaisilla paikkakunnilla, joissa niitä ei muutoin ole. Käytännössä tämä tarkoittaa erilaisten karusellien ja ajolaitteiden lisäksi onnenpelien ja erilaisten myyntipisteiden, kuten jäätelö- ja hattarakioskin tuomista lähelle ihmisiä. Todellisuudessa tivolin toiminta ja tivolityö on kuitenkin jotakin paljon enemmän; tavoitteena on tarjota asiakkaille elämyksiä ja muistoja. Tämä osaltaan toimii perusteena sille, että tivolin alueelle on maksuton sisäänpääsy. Naurunkiljahduksista, hattarantuoksusta ja päätähuimaavista esityksistä pääsee siis nauttimaan veloituksetta jokainen tivoliin tulija.

Jatkuva liikkuminen ja tivolihuvien tuominen uusille paikkakunnille on yrityksen kunniatehtävä. Tivolityö on monipuolista ja vaihtelevaa muuttoineen ja erilaisine paikkakuntineen. Yhden kesäkiertueen aikana koko tivolin henkilökunta ja kalusto muuttaa paikkakunnalta toiselle 15 kertaa, minkä johdosta toiminnan sujuvuus ja joustavuus ovat avainasemassa kiertueen onnistumisen kannalta. Yhteisöllisyys korostuu jälleen puhuttaessa tivolityön luonteesta. Tivolin henkilökunnasta muodostuu kesän kiertueen aikana toisilleen läheinen ja tärkeä verkosto, ”tivoliperhe”, jossa kaikista huolehditaan ja jokaisella on oma paikkansa ja roolinsa. Tivolityö onkin kokonaisvaltaisuudessaan ennen kaikkea elämäntapa, ei vain työ.

2000-luvulla Tivoli Sariola on tehnyt suuria investointeja ja vakiinnuttanut asemansa huvialan yhtenä tunnetuimpana brändinä.