Siirry pääsisältöön

Pelit

Pelit

Etusivu / Laitteet ja pelit / Pelit

Mitäpä olisi tivolipäivä ilman onnenvetoa, ongintaa tai vaikkapa pallonheittoa?

Pyörimisen lomassa on mukava myös nauttia perinteisistä onnea ja taitoa vaativista peleistä. Tivolikentältä löytyykin useita erilaisia pelejä, joista jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Peleissä käy maksuvälineenä peliliput sekä käteinen. Myös kerta- ja sarjaliput käyvät pelimaksuna. Pyrimme uusimaan pelivalikoimaamme säännöllisesti ja tästä esimerkkinä vuoden 2018 uutuuspelimme Fazerin Dumle- suklaaonnenpyörä!

Onnenveto

Kokeile onneasi perinteisen tivolielämyksen parissa onnenvedossa! Lähdet takuuvarmasti palkinto kourassa, parhaimmillaan suloinen pehmolelu tai jättilelupakkaus kainalossa!

Onginta

Nappaa altaan pulleimmat ankat ja palkintosaalis on varma. Takuuvarma ankkasaalis kirkastaa kertaheitolla pienten huvittelijoiden päivän!

Onnenkoura

Onnenkouralla voi hyvällä tuurilla ja taidolla voittaa itselleen esimerkiksi Minions- tai Autot-pehmon vain yhdellä eurolla!

Pallonheitto

Raudanluja taito- ja tahtolaji, jossa tähtäyksen, tarkan heittokäden ja tiukan keskittymisen toimiva yhteistyö palkitaan varmasti! Tyhjennä lauta kaikista purkeista ja kotiudu supersuosittu Emojipehmo kainalossa sankarina!

Onnenkoukku

Onnenkoukku on jännittävä ja hauska onnenpeli! Tarkoituksena on onkia koukulla onnenkassi, jonka sisältä paljastuu takuuvarma pehmoleluvoittosi. Mikäli löydät päävoittokassin, saat valita mieluisimman esillä olevista jättimäisistä pehmoleluista.

130 v tivolimyymälä

Tivolikävijät voivat nyt ostaa mukavan muiston tivolikäynnistä! Tivolimyymälästä löydät mm. lippikset, t-paidat, avaimenperät, postikortit ja kestokassit. Myynnissä ovat myös Virtahepo-Hummeli pehmolelut, Sirkuskepparit ja juhlavuoden ylpeys Huvin Huipulla 130 vuotta -kirja.