Siirry pääsisältöön

Vuodenvaihteen vauhdikas koko perheen tapahtuma TsigaBoom! saapuu toistamiseen Helsingin Messukeskukseen

Vuodenvaihteen vauhdikas koko perheen tapahtuma TsigaBoom! saapuu toistamiseen Helsingin Messukeskukseen

Tiedote, 5.10.2023

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty TsigaBoom! saa jatkoa, kun Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola valloittavat Helsingin Messukeskuksen vuodenvaihteessa 29.12.2023-7.1.2024. Suuren suosion saanut TsigaBoom! tarjoaa mahdollisuuden kokea tivolin ja sirkuksen maaginen maailma yhdellä kertaa. Se on myös erinomainen vaihtoehto työyhteisön yllättämiseen ja palkitsemiseen elämyslahjalla.

Sirkus Finlandian kiertue on paraikaa syys-lokakuun ajan käynnissä Helsingin Kaisaniemessä. Vuodenvaihteessa kansallissirkuksemme pystyttää jättitelttansa Messukeskukseen mutta ohjelma on täysin uniikki. Show ja kotimaiset ja ulkomaiset esiintyjät julkistetaan myöhemmin syksyllä.

Tivoli Sariola tuo Messukeskukseenkymmeniä tivolilaitteita ja pelipisteitä. Laitekattauksessa löytyy sopivia niin perheen pienimmille kuin vanhemmillekin kävijöille. Koko laitelistaus julkistetaan tapahtumasivulla.

Messukeskus monipuolisine palveluineen tarjoaa tapahtumalle säävarmat tilat. Messukeskus uudisti kesän aikana koko ravintolatarjontansa ja pystyy nyt tarjoamaan lapsiperheille entistä maistuvammat herkkuhetket ja ateriat.

TsigaBoom! sopii myös yritysten tyhy-päivään ja asiakastilaisuuteen

TsigaBoom! on Suomessa ainutlaatuinen hyvän tuulen viihdetapahtuma, joka tarjoaa upeita sirkus- ja tivolielämyksiä keskellä talvea myös aikuisille. Tapahtuma tarjoaa upeat puitteet niin tykypäivän kuin asiakastilaisuuden järjestämiseen. Aineettomien elämyslahjojen suosio kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta, joten TsigaBoom! -tapahtumalippu on erinomainen idea myös henkilöstön joululahjaksi tai muuhun palkitsemiseen.

Tapahtuma-alueella vapaa pääsy

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy, jotenainutlaatuisen tapahtuman tunnelman voi kokea myös ilman ranneketta. Ennakkoon myynnissä olevat TsigaBoom!-liput sisältävät sekä ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen että päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin. Ennakkoliput ovat ostettavissa Ticketmasterista 28.12. asti. Myös paikan päältä voi ostaa tivolirannekkeita, laitelippuja ja näytöslippuja sirkukseen. Näytöslippuja sirkukseen voi ostaa myös Ticketmasterista koko tapahtuman ajan. Lisätiedot: www.ticketmaster.fi

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua | Helsingin Messukeskus 29.12.2023 – 7.1.2024. | Avoinna arkisin ja uudenvuodenpäivänä 1.1. klo 14-20. La-su klo 12-18. www.tsigaboom.fi | #tsigaboom #sirkusfinlandia #tivolisariola #messukeskus #tivoliasirkustariemua

Lisätietoja:
Sirkus Finlandia, viestintä, Jouni Aalto, +358 50 5212341, jouni.aalto@sirkusfinlandia.fi
Tivoli Sariola, viestintäpäällikkö Tinna Kontinen, +358 40 767 1601, tinna.kontinen@tivolisariola.fi
Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, +358 50 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com

Jaa