Siirry pääsisältöön

TULISIKO SINUSTA TIVOLIMME UUSI SÄHKÖOSAAJA, ”KIPINÄ”?

Haemme sähköosaajaa Tivoli Sariolan Teknisiin/huoltopalveluihin!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtuvissa maisemissa. Etsimme tivolityöhön sähköalan osaajaa, jolla on sähköalan pätevyys. Työtehtäviisi tivolilla kuuluvat erilaiset sähköhuolto- sekä korjaustoiminnot yhteistyössä teknisen päällikön sekä muun huoltotiimin kanssa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi yhdessä Suomen tivolialan kokeneiden konkareiden kanssa. Työsi tuloksena tarjoat unohtumattomia ja turvallisia tivolielämyksiä asiakkaillemme.  Työyhteisömme on tiivis ja rento, joten vastapainona vastuulliselle työlle löytyy iloista ja leppoisaa yhdessäoloa työkavereiden kanssa.

Sähköosaaja/tivolityöntekijä

Työtavoiltasi olet oma-aloitteinen ja huolellinen sekä kekseliäs ongelmanratkaisija. Ymmärrät, että vastuullisuus ja turvallisuus ovat osa ammattitaitoa ja teet työsi tarkasti. Oman ammattitaidon kehittäminen on sinulle tärkeää ja haluat oppia uutta.  

Yhteisöllisyys on keskeinen osa tivolityötä ja tivolissa elämistä. Henkilökunnasta muodostuu kesän kiertueen aikana toisilleen läheinen ja tärkeä verkosto, jossa jaetaan yhdessä arkea. Tivolilaiselle onkin tärkeää palvelualttius ja positiivinen asenne, niin asiakkaita kuin työkavereita kohtaan. Panostamme paljon tiimimme hyvinvointiin ja haluamme kehittyä työnantajana päivä päivältä paremmaksi työpaikaksi. Toivomme, että osallistut mielelläsi oman osaamisesi kehittämisen lisäksi myös koko työyhteisömme kehittämiseen. 

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävissä toimitaan viikoittain päivystystehtävissä tivolin aukioloaikoina, joka tarkoittaa myös ilta- ja viikonlopputöitä tivolikiertueen aikana. 

Kiinnostuitko?  Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 9.2.-28.2.2022 osoitteeseen ville.sariola@tivolisariola.fi.

Lisätietoja työtehtävistä antaa arkisin klo 8-16 tekninen päällikkö Petri Sariola, puh. 040 0456 370.

”Tivoli Sariolan missiona on kohottaa ihmiset arjen yläpuolelle tuomalla päivään iloa ja yhdessäolon hetkiä. Elämykset luodaan tivolikentällä sekä tapahtumissa turvallisesti ja laadukkaasti, Sariolan 134-vuotiaita tivoliperinteitä kunnioittaen.”

Jaa