Siirry pääsisältöön

Tervetuloa sirkus- ja tivolitapahtuma TsigaBoom!iin Messukeskukseen (29.12.-7.1.)

Tiedote 19.12.2023 

Menovinkki: TsigaBoom! tarjoaa tivolia, sirkusta ja karkkisadetta vuodenvaihteen Messukeskuksessa, tapahtuma-alueelle vapaa pääsy 

Sirkus Finlandia ja Tivoli Sariola tuovat Helsingin Messukeskukseen korkeatasoista sirkusviihdettä ja riemukasta tivolitunnelmaa 29.12.–7.1. TsigaBoom! yhdistää sirkus- ja tivoliviihteen ainutlaatuisella tavalla ja sopii erityisesti lapsiperheille ja nuorille. Sisäänpääsy tapahtuma-alueelle on vapaa. 

Sirkus Finlandia ajaa sirkusrekat sisälle Messukeskukseen, pystyttää korkeimpaan halliin sirkustelttansa ja tuo estradille kahdesti päivässä uuden, uniikin tunnin mittaisen show’n kansainvälisin sirkustaiteilijoin.  

Luvassa on akrobatiaa ja klovneriaa, mm. Cyr Wheel -taiteilurenkaan mestari Myroslav Shuliakov, akrobaatti Elli Jukkala kangastrapetseineen, rengastrapetsin taitaja Emmi Peltola, jonglööri Mikhail Milla, sirkusduo Julia & Joakim, rullaluistelijat Vera & Pauliina, tankotanssikaksikko Acroduo Bliss, Bonbon Family -klovneriaa sekä Pat & Pip Hotdogs koiraystävät. Sirkustunnelmaa nostattaa Sirkus Finlandia -orkesteri ja kiertueilta tuttu juontaja Sebastian.  

Huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola tuo Messukeskukseen erilaisia auto- ja junaratoja, lentokone-, laiva- ja helikopterilaitteita, seikkailuratoja ja korkeuksiin sinkoavia hurjia nuorisolaitteita. Laitteista mukana mm. Merirosvolaiva, Funhouse Mexico, The Tribe, Hevoskaruselli ja viimeisenä lisäyksenä vapaapudotus Sariola Tower.  

Perheen pienimmille on pomppulinnoja, puuhapisteitä, kasvomaalausta, tivolin ja sirkuksen maskotteja sekä tunnelmallisesti valaistuja karuselleja ensimmäisiin tivolikokemuksiin. 

Tapahtuman areenana on Helsingin Messukeskus uusittuine ravintoloineen hyvien yhteyksien keskellä Pasilassa.  

Tickemasterissa ennakkoon myynnissä olevat TsigaBoom!-liput sisältävät sekä ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen että päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin. Paikan päällä Messukeskuksessa myydään erillisiä näytöslippuja Sirkus Finlandian sirkusnäytöksiin ja laitelippuja Tivoli Sariolan laitteisiin. Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy.   
 
TsigaBoom! Helsingin Messukeskuksessa 29.12.–7.1. Avoinna arkisin ja 1.1. klo 14–20 (sirkusnäytökset klo 16 ja 18). La ja su klo 12–18 (sirkusnäytökset klo 13 ja 15).  

www.tsigaboom.fi, IG @tsigaboom; #tsigaboom #sirkusfinlandia #tivolisariola #messukeskus Kuvamateriaali vapaaseen käyttöön: https://mediabank.messukeskus.com 

Lisätiedot: 

Sirkus Finlandia, viestintä, Kalle Roos, +358 50 344 7244, myynti@sirkusfinlandia.fi  
Tivoli Sariola, toimitusjohtaja Ville Sariola, +358 40 509 2949, ville.sariola@tivolisariola.fi  
Messukeskus, viestintä, Tarja Gordienko, +358 50 584 7262, tarja.gordienko@messukeskus.com  

TsigaBoom! tapahtuma Helsinkin Messukeskuksessa.

Jaa