Siirry pääsisältöön

Tarvitsemme lisää tekijöitä viemään tivolin iloa ympäri Suomen!

Kevät ja uusi tivolikiertue lähestyy!

Tivoli Sariola vie tivolihuveja eri puolille Suomea. Yli 130-vuotisella tivolialan kokemuksella tarkoituksemme on tuottaa ilon hetkiä paitsi asiakkaillemme myös työntekijöillemme. Lähtisitkö lunastamaan kanssamme lupausta hymystä?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtuvissa maisemissa. Riippuen tiimistäsi työtehtäviisi tivolilla voivat kuuluvat esimerkiksi laitteiden purku-, kasaus- ja huoltotyöt tai vaikkapa siisteys- ja somistustehtävät muiden tiimiläisten kanssa. Lisäksi teemme kaikki yhdessä töitä tivolin aukiollessa, ja luomme unohtumattomia ja turvallisia tivolielämyksiä asiakkaillemme.  Työyhteisömme on tiivis ja rento, joten vastapainona vastuulliselle ja vaativalle työlle löytyy iloista ja leppoisaa yhdessäoloa työkavereiden kanssa. Panostamme tivolilaisten hyvinvointiin ja haluamme kehittyä työnantajana päivä päivältä paremmaksi työpaikaksi. Toivomme, että osallistut mielelläsi oman osaamisesi kehittämisen lisäksi myös koko työyhteisömme kehittämiseen. 

Mitä haemme?

Täytä hakulomake TÄMÄN LINKIN kautta 28.2. mennessä ja kerro meille itsestäsi. Ole oma itsesi, sillä sitä me juuri haemme! Tervetuloa osaksi yhtä hymyä 

”Tivoli Sariolan missiona on kohottaa ihmiset arjen yläpuolelle tuomalla päivään iloa ja yhdessäolon hetkiä. Elämykset luodaan tivolikentällä sekä tapahtumissa turvallisesti ja laadukkaasti, Sariolan 134-vuotiaita tivoliperinteitä kunnioittaen.”

Jaa