Siirry pääsisältöön

Miljoona Tivoli Tuurissa 24.6.-14.8.2022

Tivoli Sariola vierailee Tuurin kyläkaupalla 24.6.-14.8.2022, missä olemme auki klo 13-19 joka päivä. Tivolin laitehuvit ovat ilmaisia kaikille alle 13-vuotiaille, muistathan kuitenkin hakea tivolin lipunmyynnistä leiman ennen laitteisiin menoa! Kaikki yli 13-vuotiaat voivat ostaa laitelippuja tai rannekkeita tivolinkentän lipunmyynnistä. Huomioithan, että lipunmyynti toimii Kyläkauppa Keskisen kautta ja siksi Miljoona Tivolin lippuja ei voi ostaa Tivoli Sariolan nettikaupasta!

Laitehuvien lisäksi tivolin myyntipisteet ja pelit palvelevat asiakkaita koko vierailumme ajan. Myyntivaunustamme saa ostettua perinteisiä tivoliherkkuja ja Karuselli-kahvilasta löytyy monenlaista suolaista purtavaa tivolipäivän lomaan. Hauskat onnen- ja taitopelit tarjoavat mukavia hetkiä kaikenikäisille pelaajille. Tule kokeilemaan ja löytämään oma suosikkisi!

Tivolikentällä nähdään päivittäin sään salliessa ilma-akrobatiaesityksiä klo 14.50-15.10 sekä 16.50-17.10, jolloin laitteet ovat suljettuina. Ilma-akrobatiaesitysten yhteydessä järjestetään yllätysarvontoja, joissa on mahdollisuus voittaa lahjakortteja tivolissa käytettäväksi. Klo 15-16 Miljoona Tivolissa vietetään Onnentuntia, jolloin jollakin tivolin peli-ja myyntipisteellä on päivittäin vaihtuva erikoistarjous. Jokainen päivä Miljoona Tivolissa on siis täynnä iloista ohjelmaa koko perheelle!

Tervetuloa huvittelemaan Miljoona Tivoli Tivoli Sariolaan!

Jaa