Siirry pääsisältöön

Kiertue 2024 starttaa Turusta!

Tivoli Sariolan kiertue 2024 starttaa jälleen Turun Kupittaalta. Tänä vuonna tivoli vierailee Turussa ennätyksellisen pitkän ajan 13.4.-12.5. Useiden suosikkilaitteiden lisäksi tivolikentällä mukana myös hurja uutuuslaite Xtreme!

Tivoli Sariola on avoinna ti-pe klo 16-20, la ja su 12-18. Perinteinen vapputivoli palvelee jälleen pidennetyin aukioloin: vappuaattona ti 30.4. tivoli on avoinna klo 12-20 ja vappupäivänä ke 1.5. klo 10-20. Huom! Maanantaisin tivoli on suljettu. Tiistaina 23.4. tivolilla on yksityistilaisuus eikä ole avoinna muulle yleisölle.

Tivolikentältä löytyvät jälleen kaikki tutut suosikkilaitteet maailmanpyörästä Waltzeriin ja lukuisiin lastenlaitteisiin. Mukana myös laaja pelivalikoimamme sekä myyntipisteemme Karuselli-kahvila, herkkuvaunu sekä vapuksi avattava Slush-vaunu. Viime syksynä laitevalikoimamme laajeni hurjalla uutuuslaitteella. Vinhasti pyörivä XTREME on mukana myös Turussa. Tule siis testaamaan omia rajojasi uutuuslaitteessamme!

Tivolin portit avataan 15 min ennen tivolin aukaisua. Tivolin lipunmyynnissä on saatavilla kaikkia lipputyyppejä. Tivolin lipunmyyntipiste aukeaa 10 minuuttia ennen tivolin aukaisua. Tivoliliput voit ostaa kätevästi myös ennakkoon nettisivujemme kautta.

Tervetuloa iloisten tivolihuvien pariin Tivoli Sariolaan 🙂

Jaa