Siirry pääsisältöön

Kiitos kiertueesta 2023!

Tivolikiertue vuosimallia 2023 on nyt taputeltu ja tivoli rauhoittuu hetkeksi Tivolimäen varikolle.

Tulevina viikkoina kalustoa varastoidaan kiertueen jäljiltä ja pidämme pienen huilaustauon ennen loppuvuoden vuokrauskeikkoja, huoltotöitä ja ensi vuoden kiertuejärjestelyjä. Vuodenvaihteessa yhdessä Sirkus Finlandian ja Messukeskuksen kanssa järjestettävä TsigaBoom! on jo työn myös kovasti työn alla, tulettehan kaikki kanssamme viihtymään Messukeskukseen 29.12.2023-7.1.2024.

Tänä vuonna juhlistimme 135-vuotiasta historiaamme, pitkää ja arvokasta suomalaista tivoliperinnettä, josta olemme erittäin ylpeitä. Saimme kokea kaikki mahdolliset sääolosuhteet, nähdä uusia ja vanhoja tivolin ystäviä, yksi laiteuutuuskin rantautui valikoimaamme loppukesästä. Viime vuosien haasteet eivät ole tivolialalla liiaksi hellittäneet, mutta sisulla ja ahkeralla yhteispelillä tältäkin kiertueesta kotiuduttiin hymy huulilla 🙂

Lämmin kiitos tästä hienosta 135-vuotiskiertueesta asiakkaille, yhteistyökumppaneille, perheenjäsenille, ystäville, kaikille tilapäistyöntekijöille, sekä tietysti Suomen parhaalle tivolihenkilökunnalle, rakkaalle tivoliperheelle!

Nähdään loppuvuoden tapahtumissa sekä ensi vuoden tivolikiertueella!

Tivoli Sariola kiittää kaikkia kiertueesta 2023. Nähdään loppuvuoden tapahtumissa sekä tulevassa TsigaBoom! -tapahtumassa 29.12.2023-7.1.2024 Messukeskuksessa.

Jaa