Siirry pääsisältöön

Hae töihin TsigaBoomiin 26.11.2022-8.1.2023!

Haluatko mukaan työskentelemään talven odotetuimpaan koko perheen sisätapahtumaan? TsigaBoom! järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.12.2022 – 8.1.2023, ja haemme tapahtumaan ahkeria ja iloisia työntekijöitä erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin laitteille, myyntipisteisiin ja peleille. Tarjoamme mukavan työyhteisön, hyvää työkokemusta ja runsaasti hauskoja hetkiä porukassamme!

Aiempi työkokemus asiakaspalvelualalta, mahdolliset hygieniapassit jne. ovat eduksi. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin, että olet reipas, oma-aloitteinen ja vähintään 15-vuotias. Keskeisiä arvojamme ovat turvallisuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Työilmapiirimme on avoin ja välitön. Toivomme, että pystyt seisomaan kanssamme näiden asioiden takana, ja varmistamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen ja iloisen tivolikokemuksen sekä toinen toisillemme mukavan ja toimivan työyhteisön. Sitkeydellä ja positiivisella, asiakaspalvelualttiilla asenteella pärjäät pitkälle!

Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi pikimmiten osoitteeseen info@tivolisariola.fi ja sinuun ollaan yhteydessä. Haku päättyy 6.12.2022. Kerro viestissäsi, jos toivot työtä nimenomaan myyntipisteeltä tai laitteiden parissa. Hae mukaan ja vinkkaa ystävällekin, tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme! 😊🎠🎈🎡💙

#tivolisariola #yhtähymyä #lupaushymystä #huvinhuipullayli130vuotta #smurffijengi #tsigaboom

Jaa