Osta liput kätevästi netistä!

Lue lisää
Yhtä hymyä jo 130 vuotta!
Lue tarinamme
Uutiset

Waltzer poissa laitevahvuudesta 18.-19.7. huollon vuoksi

heinäkuu 18, 2018
Huomioithan, että Waltzer on poissa Tuurin MiljoonaTivolin laitevahvuudesta 18.-19.7. laitteelle tehtävän isomman huoltotyön takia. Waltzerin kyytiin pääsee seuraavan kerran perjantaina 20.7.   Tervetuloa huvittelemaan MiljoonaTivoliin, palvelemme päivittäin klo 12-18!  
Lue lisää
Blogi

130 tarinaa, osat 16-18

heinäkuu 19, 2018
16. tarina: Hummelin tarina   Yksi mieleenpainuvista ja erikoisista tarinoista tivolin historiassa kertoo Matti Sariolan tivoliin – eli nykyiseen Tivoli Sariolaan – kuuluneesta Hummeli-nimisestä virtahevosesta, joka asusteli perheen kanssa Keravalla…
Lue lisää
    MiljoonaTivolissa on vietetty niin kuumia kesäpäiviä, että Slush-jäähilejuomakin hikoilee 😅 Muistattehan huolehtia riittävästä nestetasapainosta ja suojata pään näillä helteillä, tivolikentälläkin on mitattu todella korkeita lämpöasteita!
    Tivolin kenttäkuulutuksia kannattaa kuunnella tarkkaan! Niissä tiedotetaan mm. päivittäisistä erikoistarjouksista, tivolikentän ajankohtaisista tapahtumista ja muusta tärkeästä informaatiosta. Viikko sitten Nepsu 6 kk varasti mikrofonin Villeltä, mitäköhän tärkeää kerrottavaa hänellä oli MiljoonaTivolin kävijöille 🤔🐶😊💙 #tivolisariola #yhtähymyä #lupaushymystä #130vuotta #juhlakiertue #miljoonativoli #tuuriTiesitkö, että herkullista raitasoftista saa Suomessa ostettua ainoastaan Tivoli Sariolasta? Makuina omena, mansikka ja suklaa; tule maistamaan ja valitsemaan oma suosikkisi! 😋🍦☀️ #tivolisariola #yhtähymyä #lupaushymystä #130vuotta #juhlakiertue #miljoonativoli #tuuri #raitasoftis #kesäherkkujaTunnelmat Tuurissa on lähes yhtä kuumat kuin Meksikossa! 😎☀️Vekkulatalo Mexicossa voi myös vaikkapa flossata! 🕺Tyylinäytteitä voi laittaa jakoon tunnisteilla #tivolisariola ja #vekkulatalomexico ☀️🌵🌶 😄
#yhtähymyä #lupaushymystä #juhlakiertue #130vuotta #miljoonativoli #flossaus #flossing☀️Helteinen 24. päivä Miljoona Tivolissa käynnissä! 
Helpotusta helteeseen tuo tivolijano, kestomukillinen jääkylmää limua ja lisätäyttö tarjoushintaan! ☀️
#tivolisariola #yhtähymyä #lupaushymystä #hellepäivä #karusellikahvila #miljoonativoli #cocacola #tivolijano

Menossa mukana!