Hoppa till sidans innehåll

Våra värderingar

Våra värderingar

Dessa principer vägleder allt vi gör

Säkerhet

På Tivoli Sariola är säkerhet en av de nyckelfrågor som styr verksamheten. Detta inkluderar allt från brottsbekämpande och första hjälpen-kunskaper till inspektioner av utrustningen, underhåll, dokumentation och hygienrutiner. Förutom strikt egenkontroll har vi ett nära samarbete med olika yrkesverksamma, utbildare, myndigheter och andra aktörer inom vårt område. Att vägleda kunder att följa instruktionerna är också en viktig del för att öka säkerheten. Men nöje och säkerhet utesluter inte varandra: när vi är försiktiga kan alla med lugn i sinnet tillbringa tid på Tivoli Sariola.

Gemenskap

På Tivoli Sariola arbetar vi tillsammans, hjälper och stöttar varandra. Tivoli Sariola är inte bara en arbetsplats, utan också ett hem, en familj, en liten by där vardagen delas. För oss betyder gemenskap jämlikhet, jämlikhet och respekt för andra. Vår gemenskap sträcker sig från interna interaktioner till kundmöten och även till tivolis olika verksamhetsmiljöer. När vi trivs tillsammans får kunderna en bra upplevelse. På Tivoli Sariola är samspelet lättsamt och trevligt.

Kunden i centrum

Tivoli Sariolas verksamhet är uppbyggd kring kunder. Varje kund, oavsett om det är en individ eller ett företag, har sina egna behov. Tjänstedesign ligger i hjärtat av vår verksamhet och säkerställer kontinuitet i verksamheten. Vi strävar efter att förstå och lära känna våra kunder så väl att vi kan säkerställa en högkvalitativ och individuell kundupplevelse och till och med förutse kundernas framtida behov. Kundfokus leder oss också till ständig utveckling.

Ansvar

Ansvar handlar om hur samhällets, företagens, kundernas och personalens önskemål och behov tillgodoses på nöjesfältet. Genom ansvarsfull verksamhet främjar Tivoli Sariola människors välbefinnande och hållbar utveckling i samhället. Vi anställer och utbildar dussintals människor varje år, under hela turnén och lokalt på våra turnéplatser. Renlighet, avfallshantering, energieffektivitet och bullerhantering är en del av vår dagliga verksamhet. Tivoli Sariolas kommunikation är öppen, transparent, begriplig och faktabaserad. Vi donerar till olika välgörenhetsorganisationer varje år och gör upp pro bono-partnerskap.

Glädje

Vad betyder ”ett leende” eller ”löftet om ett leende”? Det betyder äkta glädje och lyckliga stunder tillsammans. Tivoli Sariola är här för att underhålla och för att lyfta din dag lite över den grå vardagen. På nöjesparken återspeglas detta till exempel i uppmuntrande ord till en medarbetare, ett vänligt bemötande och en avslappnad atmosfär. På Tivoli Sariola kan du skratta och ha kul, och vi kan också ta en stund för att reflektera och må bra inom oss själva, fånga ögonblicket just där och då. Roligt betyder också att vi kan skratta åt oss själva. Många situationer övervinns med humor. Tivoli Sariola är som bäst när saker görs passionerat, men inte för seriöst.