Vielä yksi uupuu joukostamme, oletko se sinä?

1 huhtikuun, 2019 Tinna Kontinen

Etsimme kiertueellemme 2019 mukaan iloista ja motivoitunutta ravintolatyöntekijää tivolin yhteydessä toimivaan Karuselli-kahvilaan.

Työtehtäviin kuuluvat monipuolisesti kahvila-grillin toiminnot yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa. Työntekijä työskentelee asiakaspalvelutehtävissä ja grillin keittiössä tivolin aukiolojen aikana. Lisäksi hän toimii tiiviinä tiiminä ravintolapäällikön kanssa avustaen muun muassa tuotteiden varastoinnissa, inventoinnissa ja tilausten tekemisessä.

 

Mitä sinulta vaaditaan?

Työssä käsitellään elintarvikkeita, joten työntekijältä vaaditaan hygieniapassi. Työssä tarvitaan vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja iloista ilmettä. Mahdollinen työkokemus tai koulutus ravintola-alalta on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Mitä sinulle tarjotaan?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtuvissa maisemissa. Työyhteisömme on tiivis, rento ja perheenomainen, joten vastapainona vastuulliselle työlle löytyy varmasti hauskaa ja iloista yhdessäoloa työkavereiden kanssa. Jos kaipaat vaihtelua tavalliseen työhön, hae rohkeasti mukaan kesän mittaiselle seikkailulle läpi Suomen!

Kyseessä on määräaikainen työ ajalla 5.4.-29.9.2019 (päättyminen sovittavissa työnantajan kanssa).

 

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n ASAP tulemaan osoitteeseen annasariola@tivolisariola.fi

Lisätietoa paikkaan liittyen saa myös puhelimitse Anna Sariola, p. 040 834 2830.

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Kiitos kiertueesta 2021!

6 lokakuun, 2021
Lue lisää