TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua

5 marraskuun, 2021 Tinna Kontinen

TsigaBoom! on uusi tapahtuma, joka valloittaa Helsingin vuoden vaihteessa, keskellä talven juhlakautta. Se yhdistää sirkuksen taikapölyn ja tivolin ihmeet tavalla, jollaista ei ole Suomessa aiemmin nähty.

Tivoli Sariola ja kansallissirkuksemme Sirkus Finlandia yhdistävät nyt ensimmäistä kertaa voimansa tässä laajuudessa. Ainutkertaisen viihdekokemuksen areenana on Messukeskus, palveluiltaan, sijainniltaan ja turvallisuudeltaan huipputason tapahtumapaikka Helsingin Pasilassa.

Sirkus Finlandia tuo ohjelmaan päätähuimaavaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten kansainvälisten sirkustaiteilijoiden näytöksin. Tivoli Sariola puolestaan täyttää Messukeskuksen korkeat hallit koko perheen karusellein, perheen pienimmille soveltuvin laittein ja lukuisin hurjin nuorisolaittein. TsigaBoom!-laitevalikoimasta löydät Maailmanpyörää lukuunottamatta kaikki laitteemme!

Hyväntuulinen TsigaBoom! viihdyttää, lumoaa ja sopii koko perheelle! Tervetuloa!

 

—————————————————

Ennakkomyynti TicketMaster

Liput tulevat myyntiin 5.11. TÄÄLLÄ!

  • Tsigaboom-lippu 48 € (aikuinen)
  • Tsigaboom-lippu 44 € (alle 12 v lapsi)
  • Tsigaboom-paketti 2 aikuista ja 2 alle 12v lasta 165 €

Tsigaboom -liput ja -paketit sisältävät ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen ja päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin minä hyvänsä tapahtumapäivänä. Lippuja saatavilla myös lahjakoodeilla.

 

Liput paikan päällä:

Sirkus Finlandia 16 € / aikuinen 12 € / alle 12v lapsi (*Huomioithan, että sirkusnäytöksiin on rajoitettu määrä lippuja!)

Tivoli Sariola päiväranneke 32 € / 10 kpl sarjalippu 35 € / laitelippu 5 €

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Hae töihin TsigaBoomiin!

25 marraskuun, 2021
Lue lisää