TIVOLI SARIOLA SAAPUU SYYSLOMATIVOLINA TUURIIN 10.-18.10.

29 syyskuun, 2020 Tinna Kontinen

TIEDOTE 29.9.2020

Julkaisuvapaa HETI

 

TIVOLI SARIOLA SAAPUU SYYSLOMATIVOLINA TUURIIN 10.-18.10.

 

Tivoli Sariola saapuu Tuuriin syyslomativolina. Kyseessä on erikoislaatuinen vierailu, tivolin kiertue päättyy tavallisesti syys-lokakuun vaihteeseen. ”Meillä on pitkä ja hyvä yhteistyö Keskisen Kyläkaupan kanssa ja yhteistä historiaa siitä, kuinka tehdään jotain poikkeuksellista ja saadaan tivoli pyörimään erilaisissa olosuhteissa. Olimme jo tivolilla asettautuneet talvitöihin varikolle, kun saimme yhteydenoton syyslomativolista. Koko henkilökunta ilmoitti heti olevansa valmis lähtöön, joten kun saimme viranomaisvahvistuksen toiminnalle, päätimme että lähdemme tien päälle vielä kerran tänä vuonna. Motivoitunut, osaava henkilökunta ja toimiva yhteistyö Keskisen kanssa takaavat varmasti toimivan ja hauskan tivolin kaikille. Tämä vuosi on ollut monella tapaa haastava, joten tällaisten iloisten uutisten tuominen tuntuu nyt erityisen hyvältä”, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola kertoo.

 

Tivoli vierailee Keskisen Kyläkaupan yhteydessä 10.-18.10.2020. Viime kesän Miljoona Tivolin tapaan Keskisen Kyläkauppa tarjoaa tivolihuvit poikkeuksellisesti ilmaiseksi kaikenikäisille. Tivoli on avoinna päivittäin 12-18. ”Viime kesän hygienia-ja tarkennetut turvallisuusjärjestelyt tulevat olemaan käytössä myös syyslomativolissa. Turvavälejä sekä hygieniakäytänteitä noudattamalla ja selkeästi rajatulla tivolikentällä huvittelu on edelleen turvallista. Kannustamme ihmisiä myös halutessaan maskin käyttöön ja toivomme, että tivolikäynti jätetään kipeänä kokonaan väliin”, Sariola toteaa.

 

Tivoli Sariola ei aio jatkaa kiertuetta enää Tuurin jälkeen. ”Muita uusia vierailuja ei ole tulossa vaan kiertue paketoidaan tämän Tuurin vierailun jälkeen. Siitä palaamme niin sanottuun normaaliin vuosikelloon takaisin, eli jatkamme ensi vuoden kiertueen suunnittelua, laitteiden vuosihuoltoja ja laitevuokrauksia. Tavallaan tämän vuoden osalta ympyrä sulkeutuu Tuurissa, aloitimme ja päätämme kiertueen samassa paikassa. Toivotan kaikki omasta puolestani vielä kerran Tuuriin tivoliin, syksyisen tivolikentän tunnelma on aivan ainutlaatuinen”, Sariola sanoo.

 

Ville Sariola

Toimitusjohtaja

Tivoli Sariola

040 509 2949

ville.sariola@tivolisariola.fi

 

Tinna Kontinen

Viestintäpäällikkö

Tivoli Sariola

040 767 1601

tinna.kontinen@tivolisariola.fi

 

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Hae töihin TsigaBoomiin!

25 marraskuun, 2021
Lue lisää