TIVOLI SARIOLA SAAPUU KIRKKONUMMELLE 27.-30.8.

26 elokuun, 2020 Tinna Kontinen

Tivoli Sariola saapuu Kirkkonummelle totuttuun tapaan tulevana viikonloppuna. Tivoli vierailee paikkakunnalla pidennetyn viikonlopun verran torstaista sunnuntaihin 27. – 30.8.

 

Pyydämme asiakkaita huomioimaan, että tivolissa käynti on jossain määrin erilaista uudistuneiden hygieniakäytänteiden ja turvavälien myötä. Kuten muutkin tapahtuma- ja huvipuistoalan toimijat, myös me olemme huomioineet vallitsevan tilanteen vierailujemme suunnittelussa, ja noudatamme kaikessa viranomaisten ja laitevalmistajien meille antamia ohjeistuksia. Tivolialue on rajattu ja kaikki kulku alueelle ja alueelta pois tapahtuu yhden, reaaliaikaisesti kävijämäärää mittaavan portin kautta. Laitteiden kapasiteettia ja erikoisefektejä on karsittu turvallisuusohjeistuksen mukaiseksi. Käsihygienian toteutumiseen on panostettu muun muassa käsienpesupisteitä lisäämällä ja sijoittamalla käsidesiä kaikille tivolikentän palvelupisteille. Toivomme, ettei kukaan saavu alueelle vähänkään oireisena. Huvittelu tapahtuu oman seurueen kesken ja ohjeistamme pitämään turvavälin muihin huvittelijoihin. Pyrimme mahdollisimman kontaktittomaan asiakaspalveluun ja toivomme, että mahdollisuuksien mukaan huoltaja nostaa itse lapsen laitteen kyytiin.

 

Tivoli Sariola on panostanut kuluvana kesänä myös muun muassa kosketuspintojen valokatalyysipinnoitukseen. Kaikki tivolin laitteet ja kosketuspinnat on käsitelty ennen ensimmäistä avauspäivää valosta aktivoituvalla, kulumattomalla Nanoksi-katalyysipinnoitteella. Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille ja ympäristölle, eikä sitä voi silmin havaita. Pinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti aina, kun siihen kohdistuu valoa eli se puhdistaa laitteita myös tehostettujen siivousten välillä.

 

Pyrimme tekemään tivolivierailuista mahdollisimman riskittömiä, turvallisuus on meille kaiken tekemisen lähtökohta. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ilonpitoon! Toimintamme on aina ennenkin rakentunut turvaohjeiden ympärille ja ohjeistamme näistä uusista käytänteistä aktiivisesti tivolikentällä. Turvalliset, iloiset tivolihuvit tarvitsevat tietysti toteutuakseen vastuullista toimintaa kaikilta, ja toivon että olemme yhdessä tekemässä tästä poikkeuksellisesta kiertueesta toimivaa.

 

Lämpimästi tervetuloa huvittelemaan! 🙂

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Tivoli kiinni tänään to 17.9. myrskytuulen takia

17 syyskuun, 2020
Lue lisää