TIVOLI SARIOLA PERUU KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMIEN YLEISÖTAPAHTUMARAJOITUSTEN VUOKSI TURUN, KUOPION JA IISALMEN SUUNNITELLUT VIERAILUNSA

1 huhtikuun, 2020 Tinna Kontinen

TIEDOTE 1.4.2020

Julkaisuvapaa HETI

 

Suomen hallituksen maanantaina antaman päätöksen mukaan kaikki yleisötapahtumat perutaan toukokuun loppuun saakka koronaviruksen takia. Tämä kielto vaikuttaa automaattisesti tivolitoimintaan ja näin ollen:

 

TIVOLI SARIOLA PERUU KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMIEN YLEISÖTAPAHTUMARAJOITUSTEN VUOKSI TURUN, KUOPION JA IISALMEN SUUNNITELLUT VIERAILUNSA.

 

Tivolin kiertueen perinteisesti aloittava Lahden vierailu peruttiin jo aiemmin ja maanantaina annetun kiellon myötä myös kolme seuraavaa huhti-toukokuulle suunniteltua vierailua joudutaan perumaan. Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola kommentoi asiaa mietteliäänä. ”Onhan tämä todella erikoista aikaa. Olen viettänyt kaikki elämäni vaput Turussa vapputivolissa töitä tehden, se perinne on jatkunut tivolillamme vuosikymmeniä katkeamattomana. Kuopio on meille yhtä lailla perinteinen vierailukohde ja viime vuosina olemme tehneet erittäin hyvää yhteistyötä Kauppakeskus Matkuksen kanssa. Kesä taas alkaa aina Iisalmen Luuniemessä yhdestä Suomen kauneimmista tivolikentistä, kun koulut loppuvat ja kesälomille kirmaavat lapset tulevat tivoliin. Olemme saaneet ihmisiltä ympäri Suomen paljon viestejä siitä, että tivolin tulon peruuntuminen on valtava pettymys. Puhun koko väkemme puolesta, kun sanon, että myös meistä tuntuu raskaalta jättää nämä vierailut väliin”, kertoo Ville Sariola.

 

Tartuntatautilakiin perustuvilla toimilla on tarkoitus hidastaa ja hillitä koronaviruksen leviämistä. Sariola painottaa, että vastuu asiasta on niin yksilöillä kuin yrityksilläkin. ”Teimme päätöksen Lahden perumisesta jo ennen kieltojen tai valmiuslain voimaanastumista, koska katsoimme tilanteen jo tuolloin olevan todella vakava. Tällaiset päätökset ovat kaltaisellemme sesonkiluonteiselle yritykselle äärimmäisen raskaita, mutta emme riskeeraa työntekijöidemme tai asiakkaidemme turvallisuutta. Jatkamme tivolihuvien tuomista ihmisille, mutta vasta kun se on turvallista”, Ville Sariola painottaa.

 

Tällä hetkellä rajoitus on annettu 31.5.2020 asti ja tivolikiertuetta pyritään mahdollisuuksien mukaan jatkamaan normaaliin tapaan. ”Tiedotamme heti, kun saamme lisätietoa jatkosta ja meitä koskettavista viranomaisohjeista. On mahdollista, että kiertuejärjestykseen tulee jotain muutoksia. Erilaisia vaihtoehtoja kartoitetaan parhaillaan ja arvioimme tilanteen vielä uudestaan rajoitusten poistuttua. Niin tivolin kuin jokaisen meidän puolesta toivon, että tilanne rauhoittuisi kesäksi. Ennen kaikkea toivon kaikille terveyttä ja voimia tähän haastavaan tilanteeseen. Tivolin henkeen on aina kuulunut ilon ja yhteisöllisyyden kokeminen, ja se jatkuu poikkeusaikanakin. Se vain toteutuu nyt siinä, että emme jätä lähimmäistä yksin ja pyrimme tuomaan kaiken keskelle ilon pilkahduksia. Olen luottavaisin mielin, että yhdessä tästäkin selvitään’’, Ville Sariola toteaa.

 

Ville Sariola

Toimitusjohtaja

Tivoli Sariola

040 509 2949

ville.sariola@tivolisariola.fi

 

Tinna Kontinen

Viestintäpäällikkö

Tivoli Sariola

040 767 1601

tinna.kontinen@tivolisariola.fi

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Hae töihin TsigaBoomiin!

25 marraskuun, 2021
Lue lisää