TIVOLI SARIOLA PERUU KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMIEN YLEISÖTAPAHTUMARAJOITUSTEN VUOKSI LAHDEN VIERAILUNSA

16 maaliskuun, 2020 Tinna Kontinen

TIEDOTE 16.3.2020

Julkaisuvapaa HETI

 

Kevätauringon säteet lämmittävät ja tivolilaisten into lähteä tien päälle viemään tivoli-iloa ympäri Suomen on kova. Raskain sydämin joudumme kuitenkin ilmoittamaan seuraavaa:

 

TIVOLI SARIOLA PERUU KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMIEN YLEISÖTAPAHTUMARAJOITUSTEN VUOKSI LAHDEN VIERAILUNSA.

 

Suomen hallituksen antaman yleisötapahtumia koskettavan linjauksen pohjalta Aluehallintovirasto AVI on nyt antanut selkeän ohjeistuksen peruuttaa kaikki isot yleisötapahtumat 12.4. asti, riippumatta siitä järjestetäänkö ne sisällä vai ulkona. Tartuntatautilakiin perustuvilla toimilla on tarkoitus estää ja hidastaa koronaviruksen leviämistä, ja vastuu tästä asiasta on meillä jokaisella niin yksilöinä kuin yrityksinäkin.

Kyseessä on meille raskas, mutta välttämätön ja tässä tilanteessa ainut oikea päätös. Emme halua ottaa minkäänlaista riskiä työntekijöidemme tai asiakkaidemme turvallisuuden kanssa, ja tästä syystä päädyimme peruuttamaan koko ensimmäisen suunnitellun kiertuepaikan vierailun. Luomme parhaillaan tarkennettua hygieniakäytäntöä, joka otetaan käyttöön tivolikentillä, jos ja kun kiertueelle lähtö on meille jossain vaiheessa mahdollista. Tällä hetkellä rajoitus on annettu kuukaudeksi eteenpäin ja tiedotamme heti, kun saamme lisätietoa jatkosta ja meitä koskettavista viranomaisohjeista. Tivoli on aikanaan syntynyt tuottamaan ilon ja yhteisöllisyyden kokemuksia, ja niitä ollaan tuotettu myös poikkeustilanteissa kuten sodan aikaan. Teemme kaikkemme, että tätä tärkeää tehtävää tullaan jatkamaan mahdollisuuksien mukaan.

Pidetäänhän hyvää huolta paitsi omasta hygieniasta myös toisten terveydestä, luotettavan tiedon jakamisesta, ja noudatetaan asiantuntijoiden antamia ohjeita. Jaetaan ympärillemme iloa ja voimaa vaikeina hetkinä. Tästäkin selvitään toinen toistamme tukien, kuten tivolin henkeen on kautta historian kuulunut.

 

Koko Tivoli Sariolan väen puolesta,

Toimitusjohtaja Ville Sariola

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Syysloman 10.-18.10. Miljoona Tivolista

9 lokakuun, 2020
Lue lisää