TIVOLI SARIOLA PERUU JOENSUUN VIERAILUNSA

8 toukokuun, 2020 Tinna Kontinen

TIEDOTE 8.5.2020

TIVOLI SARIOLA PERUU JOENSUUN VIERAILUNSA

 

Tivoli Sariola peruu kesäkuulle suunnitellun Joensuun vierailunsa. Tivolin oli tarkoitus vierailla Joensuussa 5.-14.6.2020. Kiertueen alun muut vierailut on peruttu jo aiemmin. ”Tällaiset päätökset ovat kaltaisellemme sesonkiluonteiselle yritykselle äärimmäisen raskaita, jokainen vierailupaikka on tärkeä ja rakas omalla tavallaan. On todella sääli perua Joensuun vierailu, mutta meidän on mahdotonta toimia Laulurinteella olemassaolevien rajoitusten puitteissa. Nyt puhutaan kuitenkin poikkeusvuodesta ja aiomme jatkaa tivolihuvien tuomista Joensuuhun ensi vuonna”, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola painottaa.

Tällä hetkellä hallituksen antama koronaviruksen aiheuttama yleisötapahtumien 500 hengen rajoitus on annettu heinäkuun loppuun asti. Tivoli Sariola on ollut yhteydessä Aluehallintovirastoon ja pyytänyt lisäohjeistusta toiminnan käynnistämiseen. Tällä hetkellä tähtäin on Tuurin Miljoona Tivolissa. ”Emme tiedä vielä tarkalleen, mutta pyrimme avaamaan 19.6. Tuurissa erityisjärjestelyin. On selvää, että tivolissa käynti tulee olemaan erilaista. Hygieniakäytänteiden suunnittelu on tietysti jo aloitettu ja odotamme vielä lisäohjeita viranomaisilta siitä, kuinka teemme vierailusta mahdollisimman riskittömän itsellemme ja asiakkaille. Nyt luotavat toimintatavat jäävät varmasti käyttöön pahimman epidemian väistyttyäkin. Terveys ja turvallisuus ovat tietysti keskeisiä, meillä on oltava niistä varmuus, jotta voimme toimia”, Sariola kertoo.

Tivolin kiertuesuunnitelma tulee todennäköisesti muuttumaan myös syksyn osalta. ”Loppukiertueen osalta suunnitelma on vasta muotoutumassa, kokoontumisrajoitusten jatkumisen mahdollisuutta ei ole vielä poissuljettu ja ne vaikuttavat meihin suoraan. Tilanne elää niin paljon, ettemme voi tehdä mitään sitovia päätöksiä kovin pitkälle. On siis mahdollista ja melko todennäköistä, että kiertuejärjestykseen tulee edelleen jotain muutoksia. Erilaisia vaihtoehtoja kartoitetaan ja arvioimme tilannetta aktiivisesti koko ajan. On toki turhauttavaa, ettemme voi luvata mitään, mutta nyt on edettävä näin. Ilmoitamme aina heti, kun saamme lisätietoa ja pystymme päättämään itse jotain. Toivon kärsivällisyyttä ja iloista mieltä kaikille haastavasta tilanteesta huolimatta”, Sariola toteaa.

 

Ville Sariola

Toimitusjohtaja

Tivoli Sariola

040 509 2949

ville.sariola@tivolisariola.fi

 

Tinna Kontinen

Viestintäpäällikkö

Tivoli Sariola

040 767 1601

tinna.kontinen@tivolisariola.fi

 

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Syysloman 10.-18.10. Miljoona Tivolista

9 lokakuun, 2020
Lue lisää