TIEDOTE: TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

29 toukokuun, 2020 Tinna Kontinen

TIEDOTE 29.5.2020

Julkaisuvapaa HETI

TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

 

Tivoli Sariola aloittaa vuoden 2020 tivolikiertueensa Tuurista. Aluehallintovirasto on vahvistanut, että tivolin toiminta on mahdollista käynnistää kesäkuussa erityisjärjestelyillä. ”Olemme olleet aktiivisesti yhteydessä AVI:in sekä muihin viranomaisiin koronatilanteen aiheuttamista rajoitteista. Saimme vastikään viestin, että turvavälejä noudattamalla, hygieniakäytänteitä tehostamalla ja merkitsemällä huvittelualue selkeästi tivoli on mahdollista avata. Avaamme siis 19.6. Tuurissa erityisjärjestelyin ja olemme tästä todella innoissamme odotettuamme liikkeelle pääsyä kohta kaksi kuukautta”, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola kertoo.

 

Tivoli vierailee Keskisen Kyläkaupan yhteydessä Miljoona Tivolina 19.6.-9.8.2020 eli aukiolopäiviä tulee yhteensä 52. Aiempiin vuosiin poiketen tiettyjä muutoksia on tiedossa. Alkavana kesänä Keskisen Kyläkauppa tarjoaa tivolihuvit ilmaiseksi kaikenikäisille. Lisäksi tivoli on avoinna päivittäin 13-19 eli viime vuosiin poiketen tivoli aukeaa tunnin myöhemmin. ”Näin pystymme lisäämään aamupäiviin tunnin lisäajan kentän siistimiselle. On selvää, että tivolissa käynti tulee olemaan jossain määrin erilaista. Hygieniakäytänteiden järjestely on jo käynnissä ja muun muassa turvaväleihin tullaan kiinnittämään erityistä huomiota. Teemme vierailusta mahdollisimman riskittömän meille kaikille, ja osa nyt luotavista toimintatavoista jää varmasti käyttöön epidemian väistyttyäkin. Terveys ja turvallisuus ovat tietysti keskeisiä, mutta tämä ei kuitenkaan vaikuta ilonpitoon. Toimintamme on aina ennenkin rakentunut turvaohjeiden ympärille ja ohjeistamme näistä uusista käytänteistä ennen tivoliin tuloa sekä aktiivisesti tivolikentällä. Turvalliset, iloiset tivolihuvit tarvitsevat toteutuakseen vastuullista toimintaa kaikilta, ja toivon että olemme yhdessä tekemässä tästä poikkeuksellisesta kesästä toimivaa”, Sariola toteaa.

 

Tivoli Sariolan kiertuesuunnitelma saattaa muuttua myös syksyn osalta. ”Loppukiertueen osalta suunnitelma on vasta muotoutumassa. Tilanne elää niin paljon, ettemme voi tehdä mitään sitovia päätöksiä kovin pitkälle. On mahdollista, että kiertuejärjestykseen tulee edelleen jotain muutoksia. Erilaisia vaihtoehtoja kartoitetaan ja arvioimme tilannetta aktiivisesti koko ajan. On toki turhauttavaa, ettemme voi luvata varmasti mitään, mutta nyt on edettävä näin. Ilmoitamme aina heti, kun saamme lisätietoa. Toivon kärsivällisyyttä ja iloista mieltä kaikille haastavasta tilanteesta huolimatta, ja toivotan ihmiset lämpimästi tervetulleiksi Tuuriin ja Miljoona Tivoli Tivoli Sariolan riemujen pariin”, Sariola sanoo.

 

 

Ville Sariola

Toimitusjohtaja

Tivoli Sariola

040 509 2949

ville.sariola@tivolisariola.fi

 

Tinna Kontinen

Viestintäpäällikkö

Tivoli Sariola

040 767 1601

tinna.kontinen@tivolisariola.fi

 

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

TIVOLI SARIOLA SAAPUU SYYSLOMATIVOLINA TUURIIN 10.-18.10.

29 syyskuun, 2020
Lue lisää