Tervetuloa tivolin tapahtumapäivään la 17.8.!

elokuu 17, 2019 Ville Sariola

Lauantaina 17.8. on Hyvinkäällä erinomainen päivä tehdä tivolivierailu, koska vietämme tivolissa tapahtumapäivää! 🍬🎡🎠🎈Tapahtumaa ovat järjestämässä tivolin kanssa yhteistyössä Kauppakeskus Willa ja Hyvinkään kaupunki. Tivoli on auki klo 12-20 ja koko lauantaipäivän ajan on tiedossa hauskaa ohjelmaa: luvassa on mm. erikoistarjouksia, yllätysarvontoja, ilmaista kasvomaalausta, ilmapalloja ja suosittu karkkisade 🎪🎨🍬 Kauppatorin tivolikentällä nähdään myös ilmainen ilma-akrobatiaesitys ja lisäksi tivolikentällä seikkailee tivolin oma maskotti virtahepo-Hummeli sekä Lastenklinikoiden Kummien Teemu-nalle, joka hauskuuttaa asiakkaita tehden mm. laitevierailuja. Tivolin tuotemyymälä on avoinna koko päivän. Lisäksi tivolikentän myyntipisteillä ja peleillä on joka tunti vaihtuva Happy Hour-tarjous, josta ilmoitetaan kuulutuksin tivolikentällä päivän aikana.

Kauppatorin laitteiden ja myyntipisteiden lisäksi tivolihumusta voi nauttia myös Willantorilla. Willan luokse on tuotu yhteensä viisi laitetta, joista Eläinkarusellin kieputukset tivoli ja Willa tarjoavat kaikille ilmaiseksi. Muihin laitteisiin pääsee tivolin rannekkeilla tai kertalipuilla, lipunmyynnit löytyvät sekä Kauppatorilta että Willantorilta. Willantorilla tivolkentällä tapahtuu myös: päivän aikana paikalla vierailee mm. taikuri, DJ ja ilmapallotaiteilija! Klo 14.30 Willan portailla nähdään maskottien tanssibattle, tule mukaan kannustamaan suosikkisi voittoon ja osallistu ravintola-ja tivolilahjakorttien arvontaan! Willan sisällä liikkeissä myös erikoistarjouksia, nyt on hyvä hetki päivittää esimerkiksi vaatekaappi syksyksi!

Tervetuloa starttaamaan syksy kanssamme ja nauttimaan loppukesän lämmöstä tivolihuvien parissa! 🙂

 

P.S. Olethan huomannut myös uuden tuotteemme – toisen päivän päivärannekkeen? Kannattaa tulla seuraavana päivänä uudestaan tivoliin, sillä seuraavan päivän huvittelu rannekkeella maksaa vain 20€ 🙂 Tervetuloa tivoliin!

 

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

TIEDOTE: TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

toukokuu 29, 2020
Lue lisää