Tervetuloa juhlimaan 130-vuotiasta tivoliamme Helsinkiin la 8.9. ja la 15.9.!

syyskuu 3, 2018 Tinna Kontinen

Tivoli Sariola vierailee tänä vuonna Helsingissä kahdessa eri paikassa: Tapanilassa vanhaan tapaan Kurranummen puistokentällä 6.-9.9. ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuosaaressa Jäähallin hiekkakentällä 13.-16.9. Tivoli on avoinna synttäripäivinä la 8.9. ja la 15.9. klo 12-21, ja kumpanakin päivänä on tiedossa hauskaa ohjelmaa.

 

Muistathan, että ostaessasi synttärirannekkeen pääset laitteisiin samalla rannekkeella molempina tapahtumapäivinä! Muista siis säilyttää ranneke ehjänä ranteessasi ja saat laitehuveja yhden rannekkeen hinnalla useampana päivänä (lue lisää alta). Muun synttäriohjelman lisäksi saamme Tapanilassa Malmin VPK:n vierailemaan tivolikentälle ja lapsilla on mahdollisuus päästä tutustumaan paloautoon! Sekä Tapanilassa että Vuosaaressa järjestämme myös juhlailotulituksen hieman ennen tivolin sulkeutumista.

 

Tule mukaan juhlimaan 130-vuotiasta Tivoli Sariolaa kanssamme! 🙂

 

Päivän tapahtumia tivolilla:
Klo 12 Tervetuloa synttäreillemme, ilmapallojen jakoa
Klo 14 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta
Klo 16 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta, karkkisade
Klo 18 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta
Klo 20 Iltativoli käynnistyy
Klo 20.30-21 Juhlailotulitus valaisee taivaan ennen tivolin sulkemista
Klo 21 Kiitos!

*Lisäksi tivolikentän myyntipisteillä ja peleillä on joka tunti vaihtuva Happy Hour-tarjous, josta ilmoitetaan kuulutuksin tivolikentällä päivän aikana.

 

Koko päivän kestävät muut tapahtumat ja tarjoukset:
• Tivolin syntymätapahtumapäivinä on myynnissä oma juhlarannekkeensa. Juhlaranneke on voimassa kaikkina 130-vuotiskiertueen syntymäpäivinä eli samalla rannekkeella saa huvitella monta kertaa Tivoli Sariolan synttäreillä ympäri Suomen! Huomioithan, että edun voi hyödyntää ainoastaan säilyttämällä rannekkeen kädessään ehjänä ja tunnistettavana. Listauksen syntymätapahtumapäivistä löydät nettisivuilta.
• Joka laitteen 130. rannekehuvittelija saa mukavan yllätyksen!
• Virtahepo Hummeli ja Lastenklinikoiden Kummien Teemu-nalle kiertävät tivolikentällä ja ilahduttavat tivolikävijöitä mm. laitteiden kyydissä.
• Kahvi ja juhlamunkki yhteensä 4 € Karuselli-kahvilassa.
• Fazerin Tivoli Sariolalle brändäämä juhlakarkkipussi 5 €/2 pss Herkkuvaunusta.
• Suomen ensimmäinen kiertävä tivolinäyttely on avoinna nukketeatteriteltassa.
• Tivolin tuotemyymälä on avoinna koko päivän, myynnissä on mm. t-paitoja, lippiksiä, kestokasseja ja uusi juhlateos. Tuotemyymälätarjoukset syntymäpäivänä: lippis+t-paita 30 €, Huvin huipulla 130 vuotta-kirja 30 €, Hummeli-pehmo 2 kpl/15 € (norm. 20 €), Sirkuskeppihevonen 10 €/kpl (norm. 12 €). Huvin huipulla-kirjan ostajalle Hummeli-pehmo ilmaiseksi. Syksyn kunniaksi valikoima on täydentynyt upeilla valotikuilla, kaksi valotikkua vain 10 € (norm. 1 kpl/6€). Kysy myös muita tarjouksia!
• Kasvomaalausta koko päivän ajan.
• Iloisin synttärikuva-kilpailu tapahtumapäiviltä käynnissä Facessa ja Instassa. Tägää kuvaasi mukaan @tivolisariola tai #tivolisariola, ja olet mukana juhlapalkinnon arvonnassa!

Tivoli Sariola pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa ja aikatauluissa.

 

TERVETULOA!

 

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

TIEDOTE: TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

toukokuu 29, 2020
Lue lisää