Tervetuloa juhlimaan 130-vuotiasta Tivoli Sariolaa Tammisaareen!

syyskuu 15, 2018 Tinna Kontinen

Tervetuloa juhlimaan 130-vuotiasta tivoliamme Tammisaareen! Tivoli on avoinna synttäritapahtumapäivänä pe 21.9.2018 klo 12-22 ja koko päivän ajan on tiedossa hauskaa ohjelmaa. Päivä huipentuu klo 21 Tivoli Sariolan tarjoamaan juhlailotulitukseen. Tule mukaan juhlimaan kanssamme! 🙂

 

Päivän tapahtumia:
• Tivolin syntymätapahtumapäivinä on myynnissä oma juhlarannekkeensa. Juhlaranneke on voimassa kaikkina 130-vuotiskiertueen syntymäpäivinä eli samalla rannekkeella saa huvitella monta kertaa Tivoli Sariolan synttäreillä ympäri Suomen! Huomioithan, että edun voi hyödyntää ainoastaan listattuina tapahtumapäivinä ja säilyttämällä rannekkeen ehjänä ja tunnistettavana kädessä. Listauksen syntymätapahtumapäivistä löydät nettisivuilta.
• Joka laitteen 130. rannekehuvittelija saa mukavan yllätyksen!
• Tivolikentällä on päivän mittaan useita yllätysarvontoja, joissa on palkintoina mm. tivolin lahjakortteja. Lisäksi tivolissa on joka tunti vaihtuva Happy Hour-tarjous, josta ilmoitetaan kenttäkuulutuksin päivän aikana.
• Herkkuvaunussa on koko Tammisaaren ajan kaikkien tuotteiden loppuunmyynti, kysy lisää pakettitarjouksista!
• Virtahepo Hummeli kiertää tivolikentällä ja ilahduttaa tivolikävijöitä mm. laitteiden kyydissä.
• Tivolin tuotemyymälä on avoinna koko päivän, myynnissä on mm. t-paitoja, lippiksiä, kestokasseja ja uusi juhlateos. Tuotemyymälätarjoukset syntymäpäivänä: lippis+t-paita 30 €, Huvin huipulla 130 vuotta-kirja 30 €, Hummeli-pehmo 2 kpl/15 € (norm. 20 €), Sirkuskeppihevonen 10 €/kpl (norm. 12 €). Huvin huipulla-kirjan ostajalle Hummeli-pehmo ilmaiseksi. Syksyn kunniaksi valikoima on täydentynyt valotikuilla, 2 kpl/10 € (norm. 6 €/kpl). Kysy myös muita tarjouksia!
• Kasvomaalausta ja ilmapallojen jakoa.
• Iloisin synttärikuva-kilpailu tapahtumapäivältä käynnissä Facessa ja Instassa. Tägää kuvaasi mukaan @tivolisariola tai #tivolisariola, ja olet mukana palkintoarvonnassa!

Tivoli Sariola pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa ja aikatauluissa.

 

TERVETULOA!

 

 

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

TIEDOTE: TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

toukokuu 29, 2020
Lue lisää