Tervetuloa juhlimaan 130-vuotiasta Tivoli Sariolaa ja kansallista tivolipäivää pe 15.6. Joensuun Laulurinteelle!

13 kesäkuun, 2018 Tinna Kontinen

Tervetuloa juhlimaan Tivoli Sariolan 130-vuotissynttäreitä Joensuun Laulurinteelle! Tivoli on avoinna virallisena synttäripäivänään pe 15.6.2018 klo 14-20 ja koko päivän ajan tivolikentällä on tiedossa hauskaa ohjelmaa. Tule mukaan juhlimaan kanssamme Tivoli Sariolaa ja kansallista tivolipäivää! 🙂 

 

Päivän tapahtumia:

Klo 14 Tervetuloa 130-vuotissynttäreillemme, ilmapallojen jakoa

Klo 15 Nukketeatteriesitys

Klo 15.30 Selostettu kepparinäytös tivolikentällä

Klo 16 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta

Klo 17 Nukketeatteriesitys, tivoliryhmäflossaus, karkkisade

Klo 17.30 Selostettu kepparinäytös tivolikentällä

Klo 18 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta, Ilja Teppo aloittaa musisoinnin

Klo 19 Nukketeatteriesitys, Huvin huipulla mestari-kilpailun julkistus, ilmapallojen jakoa

Klo 20 KIITOS KAIKILLE SYNTTÄRIVIERAILLE!

 

*Lisäksi tivolikentän myyntipisteillä ja peleillä on joka tunti vaihtuva Happy Hour-tarjous, josta ilmoitetaan kuulutuksin tivolikentällä päivän aikana.

 

Koko päivän kestävät muut tapahtumat, tarjoukset ja paikalliset yhteistyökumppanit:

• Tivolin syntymätapahtumapäivinä on myynnissä oma juhlarannekkeensa. Juhlaranneke on voimassa kaikkina 130-vuotiskiertueen syntymäpäivinä eli samalla rannekkeella saa huvitella monta kertaa Tivoli Sariolan synttäreillä ympäri Suomen! Huomioithan, että edun voi hyödyntää ainoastaan säilyttämällä rannekkeen ehjänä ja tunnistettavana. Listauksen syntymätapahtumapäivistä löydät nettisivuilta. 

• Joka laitteen 130. rannekehuvittelija saa mukavan yllätyksen!

• Virtahepo Hummeli ja Lastenklinikoiden Kummien Teemu-nalle kiertävät tivolikentällä ja ilahduttavat tivolikävijöitä mm. laitteiden kyydissä.

• Tivolin Heimo on paikalla! Heimo koostuu tunnetuista kasvoista esimerkiksi musiikin ja urheilun saralta. Heimolaiset osallistuvat tivolin ystävinä syntymäpäivän huveihin ja kertovat mm. päivän aikana kuulumisistaan.

• Huvin huipulla mestari-kilpailu! Oletko sinä Huvin huipulla-mestari? Hae kilpailupaperi, etsi kysymyksiin oikeat vastaukset tivolikentältä ja osallistu kilpailuun! Kilpailupaperin löydät tivolimyymälästä ja palauttamalla täytetyn paperin tivolin infopisteelle ennen klo 19 osallistut VIP-paketin (sisältää 4 päiväranneketta, 4 pelilippua, 4 lahjakorttia, 4 tivoliateriaa ja 4 tivolimuistoa) sekä Hummeli-pehmojen (3 kpl) arvontaan.! 

• Tivolikentälle saapuu paikallisten keppihevosharrastajien toimesta keppihevosrata! Jos oma hevonen vielä uupuu, niin sellaisen saa näppärästi hankittua tivolimyymälästä. Sirkuskeppari synttäripäivänä vain 10 €! 

• Autotalo Hartikainen tuo Mersun A-sarjan maistiaisen nähtäville tivolin pääportin tuntumaan. Lisäksi Autotalo Hartikainen lahjoittaa saippuakuplia ensimmäisille kasvomaalauksessa kävijöille.

• GreenStar Hotel Joensuu osallistuu syntymäpäivään lahjoittamalla hotelliyön yllätysarvontaan ja jakamalla tivolikentällä ilmapalloja. Voit myös bongata GreenStarin vihreän tähden tivolikentältä päivän aikana ja tutustua hotellitarjouksiin!

• SuperPark Joensuu lahjoittaa yllätysarvontoihin kolme ilmaista sisäänpääsyä.

• Paikallinen muusikko Ilja Teppo viihdyttää asiakkaita musisoiden tivolikentällä trubaduurina klo 18-20.

• Kahvi ja juhlamunkki yhteensä 4 € Karuselli-kahvilassa.

• Fazerin Tivoli Sariolalle brändäämä juhlakarkkipussi 5 €/2 pss Herkkuvaunusta. 

• Suomen ensimmäinen kiertävä tivolinäyttely nukketeatteriteltassa.

• Tivolin tuotemyymälä on avoinna koko päivän, myynnissä on mm. t-paitoja, lippiksiä, kestokasseja ja uusi juhlateos. Tuotetarjoukset syntymäpäivänä: lippis+t-paita 30 €, Huvin huipulla 130 vuotta-kirja 30 €, Hummeli-pehmo 2 kpl/15 € (norm. 20 €), Sirkuskeppihevonen 10 €/kpl (norm. 12 €). Kysy myös muita tarjouksia!

• Kasvomaalausta koko päivän ajan tivolimyymälän vieressä. Ensimmäisille kasvomaalauksessa kävijöille Autotalo Hartikainen lahjoittaa Mercedes Benz-saippuakuplia.

• Iloisin synttärikuva-kilpailu tapahtumapäivältä käynnissä Facessa ja Instassa. Tägää kuvaasi mukaan @tivolisariola tai #tivolisariola, ja olet mukana kahden hengen päivärannekepaketin arvonnassa!

Tivoli Sariola pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa ja aikatauluissa.

TERVETULOA!

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Iloista joulua ja onnellista uutta vuotta 2021!

16 joulukuun, 2020
Lue lisää