Tervetuloa juhlimaan 130-vuotiasta Tivoli Sariolaa ja kansallista tivolipäivää pe 15.6. Joensuun Laulurinteelle!

13 kesäkuun, 2018 Tinna Kontinen

Tervetuloa juhlimaan Tivoli Sariolan 130-vuotissynttäreitä Joensuun Laulurinteelle! Tivoli on avoinna virallisena synttäripäivänään pe 15.6.2018 klo 14-20 ja koko päivän ajan tivolikentällä on tiedossa hauskaa ohjelmaa. Tule mukaan juhlimaan kanssamme Tivoli Sariolaa ja kansallista tivolipäivää! 🙂 

 

Päivän tapahtumia:

Klo 14 Tervetuloa 130-vuotissynttäreillemme, ilmapallojen jakoa

Klo 15 Nukketeatteriesitys

Klo 15.30 Selostettu kepparinäytös tivolikentällä

Klo 16 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta

Klo 17 Nukketeatteriesitys, tivoliryhmäflossaus, karkkisade

Klo 17.30 Selostettu kepparinäytös tivolikentällä

Klo 18 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta, Ilja Teppo aloittaa musisoinnin

Klo 19 Nukketeatteriesitys, Huvin huipulla mestari-kilpailun julkistus, ilmapallojen jakoa

Klo 20 KIITOS KAIKILLE SYNTTÄRIVIERAILLE!

 

*Lisäksi tivolikentän myyntipisteillä ja peleillä on joka tunti vaihtuva Happy Hour-tarjous, josta ilmoitetaan kuulutuksin tivolikentällä päivän aikana.

 

Koko päivän kestävät muut tapahtumat, tarjoukset ja paikalliset yhteistyökumppanit:

• Tivolin syntymätapahtumapäivinä on myynnissä oma juhlarannekkeensa. Juhlaranneke on voimassa kaikkina 130-vuotiskiertueen syntymäpäivinä eli samalla rannekkeella saa huvitella monta kertaa Tivoli Sariolan synttäreillä ympäri Suomen! Huomioithan, että edun voi hyödyntää ainoastaan säilyttämällä rannekkeen ehjänä ja tunnistettavana. Listauksen syntymätapahtumapäivistä löydät nettisivuilta. 

• Joka laitteen 130. rannekehuvittelija saa mukavan yllätyksen!

• Virtahepo Hummeli ja Lastenklinikoiden Kummien Teemu-nalle kiertävät tivolikentällä ja ilahduttavat tivolikävijöitä mm. laitteiden kyydissä.

• Tivolin Heimo on paikalla! Heimo koostuu tunnetuista kasvoista esimerkiksi musiikin ja urheilun saralta. Heimolaiset osallistuvat tivolin ystävinä syntymäpäivän huveihin ja kertovat mm. päivän aikana kuulumisistaan.

• Huvin huipulla mestari-kilpailu! Oletko sinä Huvin huipulla-mestari? Hae kilpailupaperi, etsi kysymyksiin oikeat vastaukset tivolikentältä ja osallistu kilpailuun! Kilpailupaperin löydät tivolimyymälästä ja palauttamalla täytetyn paperin tivolin infopisteelle ennen klo 19 osallistut VIP-paketin (sisältää 4 päiväranneketta, 4 pelilippua, 4 lahjakorttia, 4 tivoliateriaa ja 4 tivolimuistoa) sekä Hummeli-pehmojen (3 kpl) arvontaan.! 

• Tivolikentälle saapuu paikallisten keppihevosharrastajien toimesta keppihevosrata! Jos oma hevonen vielä uupuu, niin sellaisen saa näppärästi hankittua tivolimyymälästä. Sirkuskeppari synttäripäivänä vain 10 €! 

• Autotalo Hartikainen tuo Mersun A-sarjan maistiaisen nähtäville tivolin pääportin tuntumaan. Lisäksi Autotalo Hartikainen lahjoittaa saippuakuplia ensimmäisille kasvomaalauksessa kävijöille.

• GreenStar Hotel Joensuu osallistuu syntymäpäivään lahjoittamalla hotelliyön yllätysarvontaan ja jakamalla tivolikentällä ilmapalloja. Voit myös bongata GreenStarin vihreän tähden tivolikentältä päivän aikana ja tutustua hotellitarjouksiin!

• SuperPark Joensuu lahjoittaa yllätysarvontoihin kolme ilmaista sisäänpääsyä.

• Paikallinen muusikko Ilja Teppo viihdyttää asiakkaita musisoiden tivolikentällä trubaduurina klo 18-20.

• Kahvi ja juhlamunkki yhteensä 4 € Karuselli-kahvilassa.

• Fazerin Tivoli Sariolalle brändäämä juhlakarkkipussi 5 €/2 pss Herkkuvaunusta. 

• Suomen ensimmäinen kiertävä tivolinäyttely nukketeatteriteltassa.

• Tivolin tuotemyymälä on avoinna koko päivän, myynnissä on mm. t-paitoja, lippiksiä, kestokasseja ja uusi juhlateos. Tuotetarjoukset syntymäpäivänä: lippis+t-paita 30 €, Huvin huipulla 130 vuotta-kirja 30 €, Hummeli-pehmo 2 kpl/15 € (norm. 20 €), Sirkuskeppihevonen 10 €/kpl (norm. 12 €). Kysy myös muita tarjouksia!

• Kasvomaalausta koko päivän ajan tivolimyymälän vieressä. Ensimmäisille kasvomaalauksessa kävijöille Autotalo Hartikainen lahjoittaa Mercedes Benz-saippuakuplia.

• Iloisin synttärikuva-kilpailu tapahtumapäivältä käynnissä Facessa ja Instassa. Tägää kuvaasi mukaan @tivolisariola tai #tivolisariola, ja olet mukana kahden hengen päivärannekepaketin arvonnassa!

Tivoli Sariola pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa ja aikatauluissa.

TERVETULOA!

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Hae tilapäistyöntekijäksi syksyn vierailupaikoille!

3 elokuun, 2020
Lue lisää