Tervetuloa Back 2 School-tapahtumaan Hyvinkäälle la 18.8.!

17 elokuun, 2018 Tinna Kontinen

 

Tervetuloa juhlimaan 130-vuotiasta tivoliamme Hyvinkäälle Back 2 School-tapahtumaan! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tivoli Sariola, Kauppakeskus Willa, Hyvinkään kaupunki, Tahko ja Hyria-säätiö.

Tivoli on avoinna synttäripäivänä 18.8.2018 klo 12-20 ja koko päivän ajan on tiedossa hauskaa ohjelmaa. Kauppatorin laitteiden ja myyntipisteiden lisäksi tivolihumusta voi nauttia myös Willantorilla. Willan luokse on tuotu yhteensä viisi laitetta, joista Eläinkarusellin kieputukset tivoli ja Willa tarjoavat kaikille ilmaiseksi. Muihin laitteisiin pääsee tivolin rannekkeilla tai kertalipuilla, lpunmyynnit löytyvät sekä Kauppatorilta että Willantorilta.

Samaan aikaan Kirjastoaukiolla järjestetään Sun Dance Day 2018, artisteina upeat Elias Kaskinen & Päivän Sankarit, Mäkki ja Jarspis. Aukion läheisyydessä on myös Hyvinkään Seudun Urheilijoiden rakentama temppurata. Radalla voi testata ketteryyttä ja nopeutta leikkimielisesti tai osallistua kennoajanotolla kilpailuun.

Tule mukaan juhlimaan 130-vuotiasta Tivoli Sariolaa ja syksyn ja koulujen alkua kanssamme Hyvinkäälle! 🙂

 

————————————————————————————-

 

Päivän tapahtumia tivolilla:

Klo 12 Tervetuloa synttäreillemme, ilmapallojen jakoa

Klo 13 Nukketeatteriesitys

Klo 14 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta

Klo 15 Nukketeatteriesitys

Klo 16 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta, karkkisade

Klo 17 Nukketeatteriesitys

Klo 18 Ilma-akrobatiaesitys ja yllätysarvonta

Klo 19 Vielä yksi tunti aikaa juhlia!

Klo 20 Kiitos!

*Lisäksi tivolikentän myyntipisteillä ja peleillä on joka tunti vaihtuva Happy Hour-tarjous, josta ilmoitetaan kuulutuksin tivolikentällä päivän aikana.

 

Koko päivän kestävät muut tapahtumat ja tarjoukset:

  • Tivolin syntymätapahtumapäivinä on myynnissä oma juhlarannekkeensa. Juhlaranneke on voimassa kaikkina 130-vuotiskiertueen syntymäpäivinä eli samalla rannekkeella saa huvitella monta kertaa Tivoli Sariolan synttäreillä ympäri Suomen! Huomioithan, että edun voi hyödyntää ainoastaan säilyttämällä rannekkeen ehjänä ja tunnistettavana. Listauksen syntymätapahtumapäivistä löydät nettisivuilta.
  • Joka laitteen 130. rannekehuvittelija saa mukavan yllätyksen!
  • Virtahepo Hummeli ja Lastenklinikoiden Kummien Teemu-nalle kiertävät tivolikentällä ja ilahduttavat tivolikävijöitä mm. laitteiden kyydissä.
  • Kahvi ja juhlamunkki yhteensä 4 € Karuselli-kahvilassa.
  • Suomen ensimmäinen kiertävä tivolinäyttely on avoinna nukketeatterin yhteydessä Willan sisällä ravintola Momenton vastapäisessä liiketilassa.
  • Tivolin tuotemyymälä on avoinna koko päivän, myynnissä on mm. t-paitoja, lippiksiä, kestokasseja ja uusi juhlateos. Tuotemyymälätarjoukset syntymäpäivänä: lippis+t-paita 30 €, Huvin huipulla 130 vuotta-kirja 30 €, Hummeli-pehmo 2 kpl/15 € (norm. 20 €), Sirkuskeppihevonen 10 €/kpl (norm. 12 €). Kysy myös muita tarjouksia!
  • Kasvomaalausta koko päivän ajan.
  • Iloisin synttärikuva-kilpailu tapahtumapäivältä käynnissä Facessa ja Instassa. Tägää kuvaasi mukaan @tivolisariola tai #tivolisariola, ja olet mukana upean tuotepaketin arvonnassa!

 

Tivoli Sariola pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin ohjelmassa ja aikatauluissa.

—————————————————————————————————————————

Sun Dance Dayn aikataulu:
16.00 LN’I
17.15 Jarspis
18.30 Elias Kaskinen & Päivän sankarit
20.00 Mäkki

 

Sun Dance Day on maksuton, päihteetön ja ikärajaton tapahtuma.

—————————————————————————————————————————–

Muista myös erinomaiset koulunaloittajaistarjoukset Willan myymälöissä!

 

TERVETULOA!

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Kiitos kiertueesta 2021!

6 lokakuun, 2021
Lue lisää