Syysloman 10.-18.10. Miljoona Tivolista

9 lokakuun, 2020 Tinna Kontinen

Alla kooste yleisimmin kysytyistä kysymyksistä koskien syysloman 10.-18.10.2020 Miljoona Tivolin järjestelyjä. Toivomme, että kaikki tivolikävijät kunnioittavat annettuja turvallisuusohjeita. Kiitos yhteistyöstäsi kaikkien turvallisuuden hyväksi. Iloisia ja turvallisia Miljoona Tivoli-vierailuja kaikille, Tuurissa nähdään!

 

 

Miten Miljoona Tivolin kävijämäärää rajoitetaan?

Kävijämäärään ei ole suoraa rajoitetta. Vallitseva tilanne sekä THL:n antama ohjeistus kuitenkin edellyttävät tarkkaa, hyvää omavalvontaa ja tästä syystä pääsy tivolialueelle ei tapahdu vapaasti. Jokainen Miljoona Tivoliin tulija tulee sisään yhdestä pääportista rajatulle, laajennetulle tivolialueelle. Jos näyttää siltä, että alueella on liian tiivistä, asiakkaiden sisään ottaminen keskeytetään hetkellisesti.

Miljoona Tivoli -alue on suuri ja sinne mahtuu paljon ihmisiä. Meillä on jatkuvasti ajantasainen tieto siitä, kuinka paljon ihmisiä alueella on ja kenttähenkilökunta on ohjeistettu tarkkailemaan riittävää väljyyttä turvallisuuden vuoksi. Arvioimme toimintaa aktiivisesti päivittäin ja pystymme muokkaamaan sitä nopeasti tilanteen edellyttämällä tavalla.

 

Jos kentällä on jo paljon ihmisiä, voiko omaa tivoliin pääsyä joutua odottamaan?

Kyllä, tämä on mahdollista, vaikkakin uskomme että kaikki tulee toimimaan hyvällä yhteispelillä kuten kesän Miljoona Tivolissakin. Turvallisuussyistä emme ota huvittelualueelle liian suuria ihmismassoja ja pyydämme kävijöiltä tässä ymmärrystä ja yhteistyötä. Jos näyttää siltä, että sisäänpääsyä joudutaan rajoittamaan ja kentälle on jonoa, tästä kerrotaan jonossa oleville portilla mahdollisimman pian. Jonotuskaista sijaitsee tivolin läheisyydessä, tivolikentän ulkopuolella. Vaikka kyse ei ole tivolialueesta, pyydämme kaikkia huomioimaan jonottamisessa tarvittavat turvavälit ja kunnioittamaan annettuja turvallisuusohjeita.

 

Miten koronatoimenpiteet näkyvät laitteissa?

Asiakkaita ohjeistetaan pitämään vähintään metrin turvavälit laitteisiin jonotettaessa ja käsien desinfiointipisteitä löytyy laitteiden porteilta ja ympäri tivolikenttää. Turvavälien varmistamiseksi asiakasmääriä on rajoitettu laitteissa. Samaan seurueeseen tai perheeseen kuuluvat asiakkaat saavat tietysti istua vierekkäin. Pituusrajoitukset ja muut laitevalmistajien normaalirajoitukset pätevät vanhaan tapaan. Ohjeistamme huoltajia pääasiallisesti itse nostamaan lapsen laitteen kyytiin ylläpitääksemme fyysistä etäisyyttä. Ohjeistamme ja palvelemme kaikkia asiakkaita tutulla laadulla, mutta vältämme tarpeetonta kontaktia ja käytämme suojavarusteita työskennellessämme. Tämän periaatteen mukaisesti toimitaan myös Miljoona Tivolin myynti- ja pelipisteillä.

Kaikki laitteet ja tivolikentän kosketuspinnat on käsitelty valosta aktivoituvalla, kulumattomalla katalyysipinnoitteella. Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille ja ympäristölle, eikä sitä voi silmin havaita. Pinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti aina, kun siihen kohdistuu valoa eli se puhdistaa laitteita myös siivousten välillä. Lisäksi laitteita puhdistetaan tehostetusti päivän mittaan.

 

Miten turvaetäisyyksistä ja hygieniasta huolehditaan muutoin?

Miljoona Tivolissa on aina ollut käytössä jonotuskaistat laitteisiin. Pyydämme asiakkaita huomioimaan riittävän turvavälin muihin seurueisiin laitteisiin jonottaessa. Lisäksi kentällä on opasteita, kuulutamme päivän mittaan useita kertoja turvallisuusohjeista ja henkilökuntamme ohjeistaa kävijöitä turvallisen tivolipäivän toteutumiseksi.

Käsien pesu- ja desinfiointipisteitä on lisätty ja laitteiden siisteyttä ylläpidetään tiiviisti sekä tivolipäivän aikana että ennen alueen avaamista asiakkaille. Pinnoille tehty katalyysipinnoite tuhoaa mikrobeja aktiivisesti kaiken aikaa. Suosimme korttimaksuja ja erityisesti lähimaksuja kaikkialla. Kenttäkuulutuksilla pyritään myös antamaan tasaisin väliajoin lisäohjeistusta. Tivolikentällä on erillinen tila, joka on tarkoitettu EA-tilanteita varten.

 

Mistä näen syysloman Miljoona Tivolin laitteet?

Löydät syyslomativolin laitelistauksen ja muut tiedot osoitteesta https://tivolisariola.fi/fi/Kiertuekaupunki/tuuri/. Syyslomalla tivolissa ei valitettavasti nähdä ilma-akrobatia-esityksiä eli laitteet ovat yleisön käytössä koko aukioloajan. Vekkulatalo Mexicosta on poistettu tiettyjä efektejä turvallisuussyistä, mutta muuten laitteet ovat normaalisti käytössä.

 

Mikä muu on muuttunut?

Kuluneen kesän Miljoona Tivolin tapaan myös syysloman Miljoona Tivolin laitehuvit ovat kaikille ilmaisia. Varsinaista laitelippumyyntiä ei siis ole, mutta jokainen kentälle tulija lasketaan. Jonottaessa on huolehdittava hyvistä turvaväleistä ja annettava jokaiselle mahdollisuus saapua, huvitella ja poistua tivolikentältä rauhassa.

Suosittelemme, että jokainen varautuu tivolikäyntiin etukäteen tarvitsemillaan suojavarusteilla ja maskeilla. On tärkeää, ettei tivoliin tulla edes lieväoireisena. Kyseessä on yhteinen turvallisuutemme ja toivomme kaikkien yhteistyötä sen toteuttamiseen.

Turvallisuus on aina ollut meille prioriteetti, eikä tämä seikka ole muuttunut mitenkään. Hauskuus ja turvallisuus eivät sulje toisiaan pois! Tervetuloa nauttimaan syysloman tivolihuveista Tuuriin 10.-18.10., olemme avoinna joka päivä klo 12-18!

 

 

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Kiitos kiertueesta 2021!

6 lokakuun, 2021
Lue lisää