Sähköä ilmassa! Tulisiko sinusta tivolimme seuraava sähköammattilainen?

4 helmikuun, 2020 Tinna Kontinen

Etsimme kiertueellemme mukaan kokenutta ja motivoitunutta sähkötyöntekijää.

Tivolilla on paljon kalustoa, joka vaatii säännöllistä huoltoa. Sähköammattilaisen työtehtäviin tivolilla kuuluvat monipuolisesti erilaiset sähköhuolto- sekä korjaustoiminnot yhteistyössä teknisen päällikön sekä muun huoltotiimin kanssa. Työntekijä työskentelee myös asiakaspalvelutehtävissä tivolin aukiolojen aikana.

Mitä sinulta vaaditaan?

Pien-ja korkeajännitekokemus on suotavaa, mutta tärkeintä on, että hakijalla on yleispätevyys sähkötöiden tekemiseen. Tivolityössä tarvitaan lisäksi vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä, asiakaspalvelualttiutta ja iloista ilmettä. Mahdollinen muu työkokemus tai koulutus sähkö-ja tekniseen alaan liittyen on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Mitä sinulle tarjotaan?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn vaihtuvissa maisemissa. Työyhteisömme on tiivis, rento ja perheenomainen, joten vastapainona vastuulliselle työlle löytyy varmasti hauskaa ja iloista yhdessäoloa työkavereiden kanssa. Jos kaipaat vaihtelua tavalliseen työhön, hae rohkeasti mukaan!

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n ASAP tulemaan osoitteeseen ville.sariola@tivolisariola.fi

Lisätietoa paikkaan liittyen saa myös puhelimitse Ville Sariola, p. 040 509 2949.

 

P.S. Sähköammattilaisen lisäksi muutama paikka kiertueelle on vielä avoinna, otathan pikaisesti yhteyttä jos työt tivolissa kiinnostavat! 🙂

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Syysloman 10.-18.10. Miljoona Tivolista

9 lokakuun, 2020
Lue lisää