Ole osa #yhtähymyä? Työnhaku vuoden 2019 tivolikiertueelle on käynnissä nyt!

tammikuu 8, 2019 Tinna Kontinen

Haluatko mukaan iloiseen smurffijengiimme? Työnhaku Tivoli Sariolan kiertueelle 2019 on nyt alkanut. Monipuolinen tivolityö, mukava työyhteisö ja vaihtuvat maisemat mahdollistavat erilaisen ja hauskan kesän. Moni työntekijöistämme on ollut kiertueen matkassa jo useamman vuoden ja toivomme, että saamme sinustakin osan nauravien kulkurien tiivistä porukkaamme!

 

Tivoli Sariola hakee palvelukseensa iloisia ja ahkeria henkilöitä, joilla tulisi olla vähintään B-, mielellään C- tai E- ajokortti. Työ Tivoli Sariolassa sisältää ajolaitteiden kasausta ja purkua, huoltotöitä, ajoneuvojen kuljettamista sekä asiakaspalvelua. Hyvät ajotaidot ja kokemus asiakaspalvelualalta luetaan ehdottomasti plussaksi! Tarjolla on myös somistustehtäviä ja siisteydestä huolehtimista yhdistettynä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin.

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, sopeutuvaisuutta erilaisiin ja vaihteleviin olosuhteisiin sekä vahvaa halua ja intoa olla ilolla mukana viemässä tivolihuveja ympäri maata! Sitkeydellä ja positiivisella asenteella pärjäät pitkälle. Työyhteisömme arvostaa ahkeraa ja tunnollista, sitoutunutta työntekijää, ja työtä tehdään tiimeissä toista tukien ja hyvällä fiiliksellä! Keskeisiä arvojamme ovat turvallisuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Toivomme, että pystyt seisomaan kanssamme näiden takana ja varmistamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen ja iloisen tivolikokemuksen sekä toinen toisillemme mukavan ja toimivan työyhteisön!

Jos ylläoleva kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta, laitathan vapaamuotoisen kuvallisen hakemuksen ja CV:n 31.1. mennessä osoitteeseen ville.sariola@tivolisariola.fi (kuljetus, rakennus ja purku, asiakaspalvelu) TAI annasariola@tivolisariola.fi (somistus, siisteys, myynti- ja asiakaspalvelu). Lisätietoa työpaikoista ja työnhausta saat Villeltä ja Annalta, vuoden 2019 tivolikiertueen aikataulun näet TÄSTÄ.

 

Lähde rohkeasti ja innolla mukaamme viemään tivolin iloa ympäri Suomen!

 

 

P.S. Onko kesän suunnitelmat jo lyöty lukkoon, mutta tilapäistyöt saattaisivat kiinnostaa? Haemme tilapäisesti henkilökuntaa yksittäisille kiertuepaikkakunnille, lisätietoa ja yhteyshenkilöt näihin ilmoitetaan myöhemmin!

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

TIEDOTE: TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

toukokuu 29, 2020
Lue lisää