Kiitos kiertueesta 2017!

30 lokakuun, 2017 Ville Sariola

Tivolikiertue 2017 on nyt onnistuneesti takana ja mikä kiertue se olikaan! Sääolosuhteet koettelivat meitä tänä vuonna monta kertaa ja erilaisia yllätyksiä mahtui matkamme varrelle, mutta Nauravat kulkurit veivät jälleen haasteista huolimatta tivoli-iloa ympäri Suomen #yhdessä hymyillen ?

100-vuotiaan Suomen kunniaksi teimme kuluneella kiertueella myös vapaaehtoistyötä #100minuuttia -projektin kautta Suomen Mielenterveysseuran hyväksi ja pääsimme osaksi Kirjakaaren hienoa juhlateosta, joka julkaistaan loppuvuodesta.
Kaiken kaikkiaan siis vauhdikas ja hieno kiertue takana, josta kiitos kuuluu kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme, tivolin ystäville ja ennen kaikkea Suomen parhaalle tivolihenkilökunnalle. Iso kiitos tuestanne, panoksestanne ja kaikesta palautteesta, jota olemme kiertueen aikana saaneet!

Tivoli ei kuitenkaan nukahda talven ajaksi: huoltotyöt ja laitevuokraukset ovat jo käynnistyneet, ja seuraavan kiertueen valmistelut ovat myös hyvässä vauhdissa. Ensi vuonna juhlimme 130-vuotiasta Tivoli Sariolaa ja juhlavuoden kunniaksi on luvassa kaikenlaista jännittävää, joten pysykäähän kuulolla! ?

#tivolisariola #yhtähymyä #lupaushymystä #ontheroad2017 #kiitos #nauravatkulkurit #suomi100 #hyväämieltäyhdessä

Syystivolin tunnelmaa Tapanilasta by SKM Photo

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

TsigaBoom!-viihdetapahtuman avaus siirtyy vuodella eteenpäin

10 joulukuun, 2021
Lue lisää