Kajaanin vierailu jää pois: Tivoli Sariola Kuopiossa pidempään

18 toukokuun, 2018 Tinna Kontinen

Tivoli Sariola vierailee tänä vuonna ensimmäistä kertaa Kuopiossa Kauppakeskus Matkuksen pihalla. Seuraavaksi vierailupaikaksi suunniteltu Kajaani päätettiin viime hetkellä jättää väliin kenttäongelmien vuoksi, ja niinpä Matkuksen vierailu saa jatkoa 27.päivään asti. ”Tämä on todella harmillista kajaanilaisten puolesta, saimme tiedon Kajaanin kenttien huonosta tilanteesta vasta kiertueen alettua ja yritimme viimeiseen asti löytää meille sopivaa paikkaa. Olemme vierailleet Vimpelinlaaksossa ja nyt kentästä olisi jäänyt käyttöömme remontin takia vain pieni kaistale. Meidän tivolin kokoista kalustoa on tuollaiseen tilaan lähes mahdotonta mahduttaa eikä muita tivolikentäksi soveltuvia paikkoja ollut saatavilla. Siksi päädyimme jättämään Kajaanin vierailun kokonaan väliin tänä vuonna”, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola harmittelee.

 

Matkuksessa jatkoajasta ollaan innoissaan. Kauppakeskuksen väki toivottaa myös kainuulaiset lämpimästi tervetulleiksi paikalle. ”On aivan mahtavaa, että voimme tarjota kodin Tivoli Sariolalle vielä toiseksikin viikoksi! Paitsi lähiseuduilta, toivomme väkeä myös Kainuun suunnasta meille Matkukseen viihtymään ihan pitkän kaavan kautta”, Matkuksen kauppakeskusjohtaja Minna Karppinen iloitsee. Tivoli Sariola kiittelee kauppakeskusta toimivasta yhteistyöstä. ”Onneksemme voimme viipyä Kuopiossa hieman ennalta sovittua pidempään. Matkus on tullut hienosti meitä vastaan tässä haastavassa tilanteessa”, Ville Sariola toteaa.

 

Kuopiolaiset pääsevät tänä vuonna nauttimaan tivolihuveista sekä Matkuksen Kesän Avauksen yhteydessä 17.-21.5. että 24.-27.5. Tivoli Sariolan vierailun jatkuessa. Kajaania ei ole kuitenkaan tarkoitus jättää lopullisesti kiertuelistalta pois. ”Toki meitä harmittaa valtavasti jättää jo perinteeksi muodostunut Kajaanin vierailu pois, sirkus-ja tivolikäyttöön soveltuvien kenttien tilanne ei entuudestaankaan ole Suomessa kovin kehuttava. Toivomme kuitenkin, että Kajaanin asiakkaat löytävät tänä vuonna luoksemme Kuopioon tai myöhemmin Iisalmeen. Vaikka viihdymmekin mainiosti Kuopiossa, toivon silti että Kajaanin kenttien tilanne paranee ensi vuodeksi ja pääsemme tuomaan tivoli-iloa jälleen myös Kainuuseen”, Ville Sariola sanoo.

Tivoli Sariolan seuraavat kiertuepaikat

  • Tivoli Sariola vierailee Kuopiossa Matkuksessa 17.-21.5. ja 24.-27.5. Tivoli on avoinna arkisin 15-20, lauantaisin 11-19 ja sunnuntaisin 11-18.
  • Tivoli Sariola vierailee Iisalmessa Luuniemen kentällä 31.5.-4.6. Tivoli on avoinna arkisin 16-20, lauantaina 12-20 ja sunnuntaina 12-18. HUOM! Ma 4.6. poikkeuksellisesti 16-19.

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Vielä ehtii tivoliin!

19 syyskuun, 2020
Lue lisää