Hae töihin TsigaBoomiin!

25 marraskuun, 2021 Tinna Kontinen

Haluatko mukaan iloiseen smurffijengiimme ja työskentelemään talven odotetuimpaan koko perheen sisätapahtumaan? TsigaBoom! järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 26.12.2021 – 8.1.2022 ja haemme tapahtumaan muutamia apukäsiä. Hae mukaan ja vinkkaa ystävälle!

 

Haemme ahkeria ja iloisia työntekijöitä asiakaspalvelutehtäviin Helsingin Messukeskuksessa 26.12.2021 – 8.1.2022 järjestettävään TsigaBoomiin, jonka järjestämme yhteistyössä Sirkus Finlandian ja Messukeskuksen kanssa. Edellytämme kaikilta työntekijöiltämme hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, kiinnostus ja halu ihmisten parissa työskentelyyn on tivolityössä onnistumisen edellytys. Tarjoamme mukavan työyhteisön, hyvää työkokemusta laitepyöritysten merkeissä ja runsaasti hauskoja hetkiä aivan uudenlaisen koko perheen tapahtuman parissa!

Työyhteisömme on avoin ja välitön, ja arvostamme ahkeraa ja tunnollista työntekijää. Sitkeydellä ja positiivisella asenteella pärjäät pitkälle. Keskeisiä arvojamme ovat turvallisuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Toivomme, että pystyt seisomaan kanssamme näiden asioiden takana, ja varmistamaan näin asiakkaillemme ensiluokkaisen ja iloisen tivolikokemuksen sekä toinen toisillemme mukavan ja toimivan työyhteisön!

Aiempi työkokemus asiakaspalvelusta on eduksi, mutta kaikkein tärkeintä on, että olet reipas, oma-aloitteinen ja vähintään 15-vuotias. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen info@tivolisariola.fi. Huomioithan, että rekrytointi päättyy heti sopivien henkilöiden löytyessä!

Lisätietoa työstä saat lähettämällä viestiä osoitteeseen info@tivolisariola.fi. TsigaBoomin aukiolot ja muut tiedot tapahtumasta löydät osoitteesta https://tsigaboom.messukeskus.com.

 

Tule mukaan hupihommiin tositarkoituksella! 🙂

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua

5 marraskuun, 2021
Lue lisää