Hae mukaan kiertueelle 2021!

7 toukokuun, 2021 Tinna Kontinen

Haluatko mukaan iloiseen smurffijengiimme? Haemme Tivoli Sariolan kiertueelle 2021 vielä muutamia apukäsiä. Monipuolinen tivolityö, mukava työyhteisö ja vaihtuvat maisemat mahdollistavat erilaisen ja hauskan kesän. Moni työntekijöistämme on ollut kiertueen matkassa jo useamman vuoden ja toivomme, että saamme sinustakin osan nauravien kulkurien tiivistä porukkaamme!

 

Tivoli Sariola hakee palvelukseensa iloisia ja ahkeria, vähintään 18-vuotiaita henkilöitä. Työ Tivoli Sariolassa sisältää ajolaitteiden kasausta ja purkua, huoltotöitä, ajoneuvojen kuljettamista sekä asiakaspalvelua tivolissa. Hyvät ajotaidot (vähintään B-kortti) ja kokemus asiakaspalvelualalta luetaan ehdottomasti plussaksi! Haemme myös osaajaa sähkötöihin, joten jos olet kokenut sähköalan ammattilainen ja kiinnostunut tivolityöstä, laita hakemusta tulemaan! Jokainen tivolikiertueen matkassa olija tekee muiden tehtäviensä ohella töitä tivolikentällä, joten kiinnostus ja halu ihmisten parissa työskentelyyn on tivolityössä onnistumisen edellytys.

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, sopeutumista erilaisiin ja vaihteleviin olosuhteisiin sekä vahvaa halua ja intoa olla ilolla mukana viemässä tivolihuveja ympäri maata! Sitkeydellä ja positiivisella asenteella pärjäät pitkälle. Työyhteisömme arvostaa ahkeraa ja tunnollista, sitoutunutta työntekijää, ja työtä tehdään tiimeissä toista tukien ja hyvällä fiiliksellä! Keskeisiä arvojamme ovat turvallisuus, yhteisöllisyys, vastuullisuus ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Työilmapiirimme on avoin ja välitön. Toivomme, että pystyt seisomaan kanssamme näiden asioiden takana, ja varmistamaan asiakkaillemme ensiluokkaisen ja iloisen tivolikokemuksen sekä toinen toisillemme mukavan ja toimivan työyhteisön!

Jos ylläoleva kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta, laitathan vapaamuotoisen kuvallisen hakemuksen ja CV:n asap osoitteeseen ville.sariola@tivolisariola.fi (kuljetus, rakennus ja purku, sähkötyöt). Työt alkavat 18.5. ja jatkuvat tivolikiertueen päättymiseen saakka, kiertuekalenteri tarkentuu kesäkuun aikana. Lisätietoa työpaikasta ja työnhausta saat Villeltä joko sähköpostitse tai puhelimitse arkisin klo 8-16 (040-509 2949).

 

Lähde rohkeasti ja innolla mukaamme viemään tivolin iloa ympäri Suomen!

 

Tivolislangista

27 heinäkuun, 2019
Lue lisää

Hae töihin TsigaBoomiin!

25 marraskuun, 2021
Lue lisää