Työpaikat

Työnhaku 130-vuotisjuhlakiertueelle on alkanut!

Tivoli Sariolan odotettu juhlakiertue alkaa huhtikuun alussa ja päättyy syyskuun lopussa. Mukaan mahtuu monenmoista kaupunkia, tapahtumaa ja kokemusta. Tule mukaan tekemään kesästämme onnistunut!

Hymyllä ja hyvällä sykkeellä!

Tivoli Sariola hakee palvelukseensa iloisia ja ahkeria henkilöitä, joilla tulisi olla vähintään B mielellään BE-, C- tai CE- ajokortti.

Edellytämme sinulta…

Edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, sopeutuvaisuutta erilaisiin ja vaihteleviin olosuhteisiin sekä vahvaa halua ja intoa olla ilolla mukana viemässä tivolihuveja ympäri maata!

Sitkeydellä ja positiivisella asenteella pärjäät pitkälle. Mukava ja huumorintajuinen työyhteisömme arvostaa ahkeraa ja tunnollista, sitoutunutta työntekijää.

Tarjoamme vastineeksi…

Tiivis työyhteisö ja mielenkiintoinen työnkuva tekevät työstä mielekästä. Asunto, vesi, sähkö ja sosiaalitilat (sauna, suihku, wc, pesulavaunu) sekä työvaatteet niin edustustehtäviin kuin rakennustöihin kuuluvat luontaisetuihisi. Muuttuvat maisemat ja vaihtelevat työpäivät takaavat sen, että yksikään päivä ei ole samanlainen!

Työnkuva

Työ Tivoli Sariolassa sisältää ajolaitteiden kasausta ja purkua, huoltotöitä, ajoneuvojen kuljettamista sekä asiakaspalvelua. Hyvät ajotaidot ja kokemus asiakaspalvelualalta luetaan ehdottomasti plussaksi!

Tarjolla on myös somistustehtäviä, siisteydestä huolehtimista sekä myynti- ja asiakaspalvelutehtäviä.

Lähde rohkeasti ja innolla mukaan!

 

Mainostiimi

Yhteydenotot

Joko kiinnostuit työstä Tivoli Sariolassa? – Ota yhteyttä!

Lähetä vapaamuotoinen kuvallinen hakemuksesi (ikä, ajokorttiluokka, työkokemus pakollisia) sähköpostilla, kirjeitse tai soita ja kysy lisää!

Rakennus-, purku-, asiakaspalvelu- ja kuljetustehtävät
Ville Sariola 040-5092949
ville.sariola@tivolisariola.fi

Siisteys-, somistus- ja myyntitehtävät
Anna Sariola 040-8342830
annasariola@tivolisariola.fi

Tervetuloa iloiseen ja ahkeraan joukkoomme!