Pelit

Mitäpä olisi tivolipäivä ilman onnenvetoa, ongintaa tai vaikkapa pallonheittoa?

Pyörimisen lomassa on mukava myös nauttia perinteisistä onnea ja taitoa vaativista peleistä. Tivolikentältä löytyykin useita erilaisia pelejä, joista jokainen löytää varmasti suosikkinsa. Peleissä käy maksuvälineenä peliliput sekä käteinen. Myös kerta- ja sarjaliput käyvät pelimaksuna. Pyrimme uusimaan pelivalikoimaamme säännöllisesti ja tästä esimerkkinä vuoden 2018 uutuuspelimme Fazerin Dumle- suklaaonnenpyörä!

Hauska tapa lisätä sisältöä tapahtumaan on pelien kautta. Meiltä löytyvät onnenpelit niin aikuisten kuin koko perheen tapahtumiinkin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mieltä askarruttavissa asioista!

Ota yhteyttä
Onnenveto

Onnenveto

Kokeile onneasi perinteisen tivolielämyksen parissa onnenvedossa! Lähdet takuuvarmasti palkinto kourassa, parhaimmillaan suloinen pehmolelu tai jättilelupakkaus kainalossa!

Onginta

Onginta

Nappaa altaan pulleimmat ankat ja palkintosaalis on varma. Takuuvarma ankkasaalis kirkastaa kertaheitolla pienten huvittelijoiden päivän!

Onnenkoura

Onnenkoura

Onnenkouralla voi hyvällä tuurilla ja taidolla voittaa itselleen esimerkiksi Minions- tai Autot-pehmon vain yhdellä eurolla!

Pallonheitto

Pallonheitto

Raudanluja taito- ja tahtolaji, jossa tähtäyksen, tarkan heittokäden ja tiukan keskittymisen toimiva yhteistyö palkitaan varmasti! Tyhjennä lauta kaikista purkeista ja kotiudu supersuosittu Emojipehmo kainalossa sankarina!

Onnenkoukku

Onnenkoukku

Onnenkoukku on jännittävä ja hauska onnenpeli! Tarkoituksena on onkia koukulla onnenkassi, jonka sisältä paljastuu takuuvarma pehmoleluvoittosi. Mikäli löydät päävoittokassin, saat valita mieluisimman esillä olevista jättimäisistä pehmoleluista.

Dumle- Suklaapeli

Dumle- Suklaapeli

Kesän 2018 uutuuspeli on Dumle- suklaapeli. Onnenpyörän pysähtyessä valitsemaasi onnenlukuun, saat mukaasi jättimäisen Dumle- Suklaapaketin!

130v. Tivolimyymälä

130v. Tivolimyymälä

Tivolikävijät voivat nyt ostaa mukavan muiston tivolikäynnistä! Tivolimyymälästä löydät mm. lippikset, t-paidat, avaimenperät, postikortit ja kestokassit. Myynnissä ovat myös Virtahepo-Hummeli pehmolelut, Sirkuskepparit ja juhlavuoden ylpeys Huvin Huipulla 130 vuotta -kirja.