Esitykset

Mitä kaikkea muuta tivolissa voi tehdä kuin käydä laitteissa? Laitteita kaihtaville tarjotaan tivolikentällä päivittäin monenlaista muuta mukavaa tekemistä joka tuo hymyn huulille. Tutustu esimerkiksi ilma-akrobatianäytöksiin tai marionettinukketeatteriin.

Esitykset ovat saatavilla koko tivolikiertueen ajan! Tivolilaitteet ovat poissa käytöstä ilma-akrobatiaesitysten ajan. Ilmaisesityksissä säävaraus. Poikkeavista esitysajoista ilmoitamme aina tivolikentällä.

Ilma-akrobatia

Yhtenä tärkeänä osana tivolikentän tapahtumiamme ovat päivittäiset ilma-akrobatiaesitykset. Tšekistä alunperin kotoisin oleva Kaiserin perhe viihdyttää tivolikävijöitä kolmen sukupolven voimin erilaisilla päätä huimaavilla ohjelmanumeroilla korkeuksissa.

Luvassa uskomatonta taituruutta yläilmoissa!

Ilma-akrobatiaesitykset:
Arkisin klo 18
Lauantaisin klo 14, 16 ja 18
Sunnuntaisin klo 14 ja 16

Marionettinukketeatteri

Marionettinukketeatterin hassuttelevia nukkeja voi ihastella nukketeatteriesityksissä pienessä teltassa. Yli satavuotiaat käsintehdyt marionettinuket lumoavat kaikenikäisiä nukketeatterin sirkusareenallaan. HUOM! Nukketeatteriesityksiä ei tarjolla kaikilla vierailupaikoilla.

Nukketeatteriesitykset:
Arkisin klo 17 ja 19
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13, 15 ja 17

*HUOM! Poikkeuksena Tuurin MiljoonaTivoli, Hyvinkää, Vuosaari, Tammisaari ja Salo, joissa nukketeatteria ei ole tarjolla.