Laitevuokraus

Laitevuokraukset ovat mainio keino herättää positiivista ja yllätyksellistä tunnelmaa monenlaisessa tapahtumassa ja tilaisuudessa. Nauru, riemunkiljahdukset ja iloiset ihmiset tekevät tapahtumasta helposti onnistuneen!

Kattava laitevalikoimamme näyttävästä maailmanpyörästä lasten possujunaan tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Meiltä Tivoli Sariolasta onnistuu laitevuokraukset kätevästi ja helposti ns. avaimet käteen periaatteella! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää laitevuokrauksesta.

 

 • Ystävällinen henkilökunta tekee asioiden hoitamista todella mukavaa ja helppoa. Erityiskiitos hauskalle karusellinhoitajalle, joka jaksoi olla ystävällinen ja iloinen koko viikon ajan!
  – Satu Väänänen, Markkinointipäällikkö, Matkus
 • Suurkiitos Sariola Towerin vuokrauksesta! Laite oli koko vuosijuhlaviikkomme kohokohta. Apunne ja palvelunne olivat ensiluokkaista ja haluamme olla varmasti vielä tulevaisuudessakin asiakkaitanne!
  – Turun KY, vuosijuhlatiimi
 • Tivoli Sariolan maailmanpyörä toimi ehkäpä näkyvimpänä symbolina Provinssin uudistumiselle kesällä 2015. Yhteistyö Sariolan kanssa oli täysin saumatonta ja ammattimaista, mikä teki laitevuokrauksesta Provinssin tuotanto-organisaatiolle hyvin sujuvaa ja vaivatonta. Toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevina vuosina!
  – Sami Rumpunen, Festivaalijohtaja, Provinssi
 • Karuselli herätti erittäin paljon positiivista huomiota meillä sympaattisen ja näyttävän ulkonäön osalta sekä myös siitä, että tarjosimme lapsille kokonaisen viikon ajan ilmaisia karuselliajoja kauppakeskuksessa. Karuselli oli myös suosittu some-kuvauskohde. Erityisesti haluan antaa hyvää palautetta ja kiittää asiallisista karusellityöntekijöistä. Oli oikeasti asiakaspalveluhenkistä palvelua ja siistit Tivoli Sariola-neuleet päällä. Se on tärkeä asia kun ollaan kauppakeskuksessa ja erityisesti lapsiperheiden kanssa tekemisissä. Siisti, kohtelias ja lapsiystävällinen karusellihenkilökunta kuitenkin tekee kokemuksesta hyvän loppuun asti. Kiitos teille, oli oikein onnistunut vuokraus! -
  – Mirva Laaksonen, Markkinointipäällikkö, Hansakortteli
 • Kiitokset vielä Sembalot vierailusta! Kävin paikan päällä ja homma luisti oikein sujuvasti 😊 Karuselli oli todella upea ja näytti porukkaa riittävän kaiken aikaa.
  – Sanna Kouvalainen, Markkinointipäällikkö, Sello
 • Mahtavaa, että olitte mukana luomassa Ratinaan ihanaa jouluntunnelmaa. Korviimme on kantautunut pelkkää hyvä asiakaskokemuksena. Pieniä muuttujia aina tulee, mutta onneksi selvittiin niistä.
  – Elisa Tarkiainen, Kauppakeskusassistentti, Kauppakeskus Ratina
 • Tapahtuma sujui kaiken kaikkiaan onnistuneesti & tapahtumakävijöiltä tuli lähes pelkästään positiivista palautetta paikan päällä. Perheet ja lapset olivat silmin nähden iloisia ja laitteet kyllä vetivät lapsia ja lapsiperheitä runsaasti paikalle. Mielellään teemme yhteistyötä myös jatkossa kanssanne. Olis superlisä, jos aidat/laitteet voisi saada myös valmiiksi teemoitettuina kauden mukaan, niin olis ns. valmis setti! :)
  – Anna-Liisa Nylund, Tuottaja, To Do tapahtumat
 • Kiitos kaikki meni oikein hienosti ja karuselli oli upea!
  – Heidi Pitkämäki, Markkinointipäällikkö, Kauppakeskus Ratina
 • Ei tule yhtään mitään huonoa sanottavaa karusellin vuokrauksesta. Kaikki sujui oikein hyvin. Oli mielettömän hienoa että saatiin vieläpä se isompi heppakaruselli tapahtumaan!
  – Kati Jokelainen, Sihteeri, Kehittyvä Hamina ry

Vuokrattavat laitteet

Laiterajoitukset

Tivoli Sariolasta voit vuokrata tapahtumaasi myös pelejä!

Tutustu peleihimme!

Ota yhteyttä

Tinna Kontinen

Kysy lisää!

Nimi: Tinna Kontinen
Puh: +358 40 767 1601
Sähköposti: tinna.kontinen@tivolisariola.fi