Laitevuokraus

Laitevuokraukset ovat mainio keino herättää positiivista ja yllätyksellistä tunnelmaa monenlaisessa tapahtumassa ja tilaisuudessa. Nauru, riemunkiljahdukset ja iloiset ihmiset tekevät tapahtumasta helposti onnistuneen!

Kattava laitevalikoimamme näyttävästä maailmanpyörästä lasten possujunaan tarjoaa vaihtoehtoja erilaisiin ulkoilmatapahtumiin. Meiltä Tivoli Sariolasta onnistuu laitevuokraukset kätevästi ja helposti ns. avaimet käteen periaatteella! Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää laitevuokrauksesta.

 

Tivoli_Sariola_Laitevuokraus_Autorata_Nesteralli_2013

  • Ystävällinen henkilökunta tekee asioiden hoitamista todella mukavaa ja helppoa. Erityiskiitos hauskalle karusellinhoitajalle, joka jaksoi olla ystävällinen ja iloinen koko viikon ajan!
    – Satu Väänänen, Markkinointipäällikkö, Matkus
  • Suurkiitos Sariola Towerin vuokrauksesta! Laite oli koko vuosijuhlaviikkomme kohokohta. Apunne ja palvelunne olivat ensiluokkaista ja haluamme olla varmasti vielä tulevaisuudessakin asiakkaitanne!
    – Turun KY, vuosijuhlatiimi
  • Tivoli Sariolan maailmanpyörä toimi ehkäpä näkyvimpänä symbolina Provinssin uudistumiselle kesällä 2015. Yhteistyö Sariolan kanssa oli täysin saumatonta ja ammattimaista, mikä teki laitevuokrauksesta Provinssin tuotanto-organisaatiolle hyvin sujuvaa ja vaivatonta. Toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevina vuosina!
    – Sami Rumpunen, Festivaalijohtaja, Provinssi

Vuokrattavat laitteet

Laiterajoitukset

Tivoli Sariolasta voit vuokrata tapahtumaasi myös pelejä!

Tutustu peleihimme!

Ota yhteyttä

Ville Sariola

Kysy lisää!

Nimi: Ville Sariola
Puh: +358 40 509 2949
Sähköposti: ville.sariola@tivolisariola.fi