Sir Markku siirtyy tivolineuvoksen tehtäviin

heinäkuu 14, 2017 Tinna Kontinen

Moni Tivoli Sariolassa vuosien varrella vieraillut tai tivolin kanssa yhteistyötä tehnyt on törmännyt joskus pitkäaikaiseen työntekijäämme Markku Saareen. Markku teki meillä vaikuttavan yli 20-vuotisen työuran tivolin etumiehen ja tiedottajan roolissa. Mainostamisen ja markkinoinnin tavat olivat tulleet tutuksi Markulle jo hänen edellisissä myyntityötehtävissään, ja varmasti joka paikkakunnalla tunnettiin ja tunnetaan yhä edelleen se ”tivolin Markku”, jota joku luuli joskus jopa tivolin johtajaksi! Monet käytännön asiat kuten yhteydenpito kaupungin viranomaisiin onnistuivat Markulta mallikkaasti muiden työtehtävien ohessa ja tivolin sininen mainos-Mersu näkyikin usein kaupungilla.

 

 

Vastuullisten työtehtäviensä lisäksi Markku piti myös aina huolen, että tiedotus paikkakunnan parhaasta grillistä kulkeutui tivolilaisille asti. Ja laaduntarkkailusta ei tässäkään asiassa luistettu! Vapaa-aikanaan Markku nauttii golfin peluusta ja hänet löytää yhä nykyäänkin vapaahetkinään viheriöltä joko yksin tai jonkun tivolilaisen seurassa. Markulla oli aina aikaa kollegoilleen, joiden kanssa hän tapasikin istua kahville niin töiden lomassa kuin vapaa-ajalla. Hauskoja tarinoita ei tältä kaverilta puutu!

 

 

 

Markun läksiäisiä vietettiin viime viikon tiistaina Tuurin MiljoonaTivolilla. Juhlien aikana saimme kuulla paljon hauskoja muistoja ja sattumuksia vuosien varrelta. Markku on alunperin tullut tivolin matkaan tivolin johtajan Tapio Sariolan kautta. Ystävyyttä syntyi reilut 20 vuotta sitten täydentämään tiivis työparisuhde ja vuosien aikana Markku onkin Tapion sanojen mukaan ollut sekä hänen vasen että oikea kätensä monissa tilanteissa. Kuluneina muutamana vuonna Markku on myös toiminut tuoreen toimitusjohtajamme Villen, Tapion pojan, neuvonantajana ja tärkeänä tukijana vastuutehtävän omaksumisessa. Markkua ja hänen hyviä suhteitaan on myös kiittäminen siitä, että Tivoli Sariola on toiminut Tuurissa MiljoonaTivolina nyt jo useampana vuonna. Siksi olikin varsin sopivaa, että Markun läksiäiset juhlittiin täällä Tuurissa!

 

 

Markku on jättänyt lähtemättömän jälkensä paitsi Tivoli Sariolan historiaan myös tehnyt uraauurtavaa työtä siinä, että suomalaisten tivolien ja tivolialan arvostus yleisesti on tänä päivänä varsin korkealla tasolla. Markun ihmistuntemus, ahkera työn tekemisen moraali ja hupaisa huumori toivat kaikkien tivolilaisten lisäksi paljon iloa myös asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme elämään. Vaikka Markku siirtyi eläkkeelle – tai kuten itse asian muotoilemme, ”tivolineuvoksen tehtäviin” –  heinäkuun alussa, hän ei kuitenkaan hävinnyt kovin kauas meistä. Saamme tavata häntä tämän kesän mittaan Keskisen Kyläkaupan junakuskin ominaisuudessa aivan MiljoonaTivolin kentän vieressä! Ja lupasi hän toki tulla meitä aina tervehtimään kiertueen varrelle myös muualle.

 

 

Kiitollisina, hieman haikeina ja lämpimällä ystävyydellä toivotamme kaikkien Tivoli Sariolan Nauravien kulkurien puolesta Markulle hyvin ansaittuja ja antoisia eläkepäiviä. Kiitos mahtavista yhteisistä vuosista tivolilla Markku, tulethan käymään luonamme usein!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

TIEDOTE: TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

toukokuu 29, 2020
Lue lisää