Raahe ja villit sääolosuhteet

kesäkuu 30, 2015 Tivolitiimi

Raahen vierailun alkua varjosti runsas sade ja kova tuuli mutta viikonloppuna tivolikentälle saatiin onneksi enemmän eloa. Lue lisää Raahen vierailustamme!

Joensuusta tivolilla oli pitkä muutto Raaheen. Raaheen tultaessa meitä odotti upea auringonpaiste, joka pitkän muuttomatkan jälkeen lämmitti ihanasti ja enteili hyvää säätä. Yön aikana alkoi kuitenkin äkisti sataa ja tuulla kovaa, ja sitä sadetta ja myrskyisää tuulta sitten riittikin useampana päivänä! Onneksi Provinssin vierailijoilla oli edes hieman paremmat säät ja laitevuokrassa olleen maailmanpyörämme upeista näköaloista päästiin nauttimaan Seinäjoella.
Raahe_blogi
Torstaipäivä oli tivolivierailijoille Raahessa vielä hyvin tuulinen mutta perjantaipäivä lopulta palkitsi meidät loistavalla kelillä. Tivolikentällä riitti mukavasti kuhinaa ja elämää koko aurinkoisen päivän ajan, varmasti myös juuri alkaneiden Pekanpäivienkin vuoksi. Tivolikoira Suloa eivät tivolin äänet haitanneet, hän otti välillä nokoset narunvetopelissä ja jatkoi sitten taas tärkeässä tivolikoiran tehtävässään.
Sulo_paikkarit_blogi
Lauantai eli viimeinen aukiolopäivämme Raahessa oli melko rauhallinen mutta mukavan poutainen päivä. Loppuilta purkuineen sujui tivolikentällä leppoisissa tunnelmissa viereisen festivaalialueen musiikkia kuunnellessa ja ilta-auringon lämmittäessä. Raahen aikana koettiin muutamassa päivässä varmasti kaikki mahdolliset sääolosuhteet; kiitos kuitenkin kaikille tivolikävijöille, toivottavasti teillä oli yhtä hauskaa tivolissa kuin meillä henkilökunnalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

Sähköä ilmassa! Tulisiko sinusta tivolimme seuraava sähköammattilainen?

helmikuu 4, 2020
Lue lisää