Pelielämyksiä

heinäkuu 14, 2015 Tivolitiimi

Pelit ovat olennainen osa tivolissa käymistä. Oletko jo kokeillut tämän kesän uutuuspeliämme Onnenkoukku-peliä? Lue lisää ja tutustu pelivalikoimaamme!

Yhtenä osana tivolielämystä ovat jo vuosikymmenten ajan olleet erilaiset pelit. Tivoli Sariola tarjoaa neljä erilaista hauskaa peliä, joissa on mahtavia palkintoja. Jos heittokädestä löytyy tarkkuutta, saattaa mukaan lähteä Birdie-pelistä Minions-pehmolelupalkinto tai Pallonheitto-pelistä Ice Age-elokuvan hahmo!
birdie_blogi
onnenkoukku_blogi
Kesän 2015 uutuuspelinä toimii Onnenkoukku-peli, jossa kalastetaan onnenkoukun avulla pelitasoilta haluttu kassi. Palkintokassista paljastuu usein jotain pehmeää kotiin viemistä ja peli soveltuu mainiosti myös perheen pienimmille. Laatutarkastaja Sulo kävi tarkasti läpi Onnenkoukku-pelistä löytämänsä pehmon ja totesi palkinnon varsin viihdyttäväksi.
Sulo_blogi
Kaikissa peleissämme voittaa aina, joten mukavan pelimuiston lisäksi matkaan saa aina jotain pientä. Kannattaa siis reippaasti kokeilla pelitarjontaamme ja etsiä niiden joukosta oma lempipeli!
pallot_blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

Sähköä ilmassa! Tulisiko sinusta tivolimme seuraava sähköammattilainen?

helmikuu 4, 2020
Lue lisää