Monenlaisia tivolihuveja

heinäkuu 17, 2015 Tivolitiimi

Mitä kaikkea muuta tivolissa voi tehdä kuin käydä laitteissa? Laitteita kaihtaville tarjotaan tivolikentällä päivittäin monenlaista muuta mukavaa tekemistä muun muassa ilma-akrobatiaesitysten ja tivoliherkkujen muodossa. Katso minkälaisia herkkuja esimerkiksi Karkkitalomme tarjoaa!

Kaikkia tivolivierailijoita ei laitteissa pyöriminen kiinnosta, ja siksi panostammekin laitteiden lisäksi myös muuhun hauskaan puuhaan tivolikentällä. Hauskojen pelien lisäksi tivolikentällä palvelee useita myyntikojuja, joista saa maukasta purtavaa suolaiseen ja makeaan nälkään. Esimerkiksi värikkäässä Karkkitalossamme tivolivierailijoita tervehtii usein iloinen Riitta, jolta saa hyviä vinkkejä miten laittaa suu makeaksi ja nauttia laitepyörityksistä yleisön roolissa!
karkkeja_blogi
Perinteisen lakutarjouksen lisäksi Karkkitalosta löytyy runsaasti muita herkkuja esimerkiksi pieniä karkkipusseja, karkkijauheita, suklaata ja makoisia käsintehtyjä tikkareita. Entä oletko vielä maistanut vaahtotikkareitamme? Valikoimistamme löytyy vaihtoehtoja myös allergikoille, joten herkkuja löytyy moneen makuun.
lakuja_blogi
karkit_blogi
tikkarit_blogi
Yhtenä tärkeänä osana tivolikentän tapahtumiamme ovat päivittäiset ilma-akrobatiaesitykset.  Tšekistä alunperin kotoisin oleva Kaiserin perhe viihdyttää tivolikävijöitä kolmen sukupolven voimin erilaisilla päätähuimaavilla ohjelmanumeroilla. Nuorimmat esiintyjät Adriana ja Viktor Junior ovat tottuneet korkeisiin paikkoihin, joten edes vauhdikas moottoripyöränumero ei saanut nuorien hymyä hyytymään.
duo_blogi
Adriana_blogi
Kauniina kesäpäivänä on myös mukavaa vain pysähtyä hetkeksi kaiken tivolihuuman keskellä nauttimaan tivolin äänistä, tuoksuista ja kauniista maisemista. Joku tivolikävijä totesikin, että pelkästään tivolikentän elämän ja oman jälkikasvun touhujen seuraaminen kävi hänelle kaikkein parhaasta tivolilaitteesta!
maailmanpyora_blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

Sähköä ilmassa! Tulisiko sinusta tivolimme seuraava sähköammattilainen?

helmikuu 4, 2020
Lue lisää