Miljoona(Tivoli)sadetta

elokuu 13, 2017 Tinna Kontinen

Ennätykselliset 52 MiljoonaTivoli-päivää takana! Alunperin 50 päivän mittaiseksi suunniteltu vierailu sai vielä kaksi lisäpäivää aivan loppumetreillä, ja niinpä vietimmekin 23.6.-13.8. välisen ennätyspitkän ajan Tuurissa. Tämän kesäinen vierailumme on ollut sateiden ja kylmyyden värittämä, epävakainen sää on kiusannut meitä lähes päivittäin. Säästä huolimatta tivolikentällä on ollut päivittäin hyvin kävijöitä ja vanhojen tuttujen kasvojen lisäksi paikalle on saapunut selvästi myös uusia asiakkaita ympäri Suomen. Niin avajais- kuin lopettajaispäivinä MiljoonaTivolin laitehuvit olivat ilmaisia kaikille ja muiden 50 päivän ajan kaikki alle 13-vuotiaat saivat nauttia ilmaisista pyörityksistä. Vauhtia ja säpinää siis riitti tivolikentällä, vaikka kelit olivatkin tänä kesänä kaikkea muuta kuin kesäiset!

 

 

Tänä kesänä Tivoli Sariola vieraili myös Tuurissa ensimmäistä kertaa juhannuksena. Juhannustivolin tunnelma oli upea, tivolikenttä oli koristeltu juhannuskoivuin ja otimmepa osaa jopa ennätysyritykseen tanssimalla Hula hula-tanssin yhdessä asiakkaidemme kanssa! Juhannuksen jälkeisellä viikolla Maailmanpyörämme vieraili Seinäjoen ProvinssiRockissa, josta saimme vielä jälkikäteenkin paljon kiitosta hienoista hetkistä ja toimivasta asiakaspalvelusta.

 

 

 

MiljoonaTivolin aikana on koettu jokapäiväisen ilonpidon lisäksi myös monta muuta hauskaa hetkeä. Kesän kohokohtiin lukeutuvat muun muassa Kyläkaupan iloisen Tuulan vierailu tivolikentällä, MiljoonaRock ja tietysti samassa yhteydessä 50-vuotispäiviään viettäneen Vesa Keskisen syntymäpäivät. Henkilökuntamme on myös päässyt töiden ohessa nauttimaan yksityisestä elokuvaillasta, köysiradalla seikkailusta ja yhteisistä saunailloista. Tuurissa vietimme myös pitkäaikaisen työntekijämme Markun läksiäisiä, jonka ansiota on paljolti se, että vierailemme Tuurissa MiljoonaTivolina. Kuluneen 52 päivän ajalle mahtuu siis paljon iloisia ja työntäyteisiä, mutta myös haikeita hetkiä.

 

 

 

 

Viimeisenä vierailupäivänämme saimme ilon jutella ”Tivolityttöjen” kanssa. Tivolitytöt ovat neljä tyttöä, jotka ovat vierailleet Tivoli Sariolassa ja MiljoonaTivolissa vuosien varrella kymmeniä, elleivät jopa satoja kertoja taaperoikäisestä lähtien! Tytöt ovat henkeen ja vereen tivolifaneja, ja tivolin pois muuttoa edeltävät päivät menevät aina kuulemma hieman itkuisissa ja ikävöivissä tunnelmissa. Kun tytöiltä kysyttiin, mikä saa heidät palaamaan tivoliimme yhä uudestaan ja uudestaan, vastaus tuli kuin yhdestä suusta: mahtava ilmapiiri ja se että näkee tutut, hymyilevät kasvot vuodesta toiseen. Näihin tunnelmiin ja sanoihin on hyvä päättää tämänvuotinen Tuurin vierailumme, kiitos kaikille MiljoonaTivolissa käyneille ja tervetuloa tervehtimään meitä myös syksyn kiertuepaikkakunnille! Ja kuka tietää, ehkäpä näemme toistemme hymyilevät kasvot ensi kesänäkin täällä Tuurissa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

TIEDOTE: TIVOLI SARIOLA ALOITTAA VUODEN 2020 KIERTUEEN TUURISTA

toukokuu 29, 2020
Lue lisää