MiljoonaTivoli rantautuu Tuuriin kyläkaupalle

heinäkuu 7, 2015 Tivolitiimi

Muuttopäivä Tuuriin oli todella lämmin ja lepotaukoja otettiinkin useita matkan aikana niin kuskeille kuin autoille. Perille Kyläkaupan läheisyyteen selvittiin kuitenkin muutamien kommellusten jälkeen hyvin. Tuurissa vierailemme tänäkin kesänä useiden viikkojen ajan heinäkuun alusta elokuun puolivälin tienoille asti. Lue lisää ensimmäisistä päivistä Tuurissa!

Yleensä Tuurissa meillä on ollut ilahduttavasti sekä paljon kävijöitä että mukavat tivolikelit, ja ihana lämpö hallitsi tälläkin kertaa jo tivolin kasauksessa ja pesuissa. Kovan helteen lisäksi tivolikentällä todistettiin myös kaatosadetta tulvineen ja kovaa ukkosta. Onneksi avauspäivän sää oli varsin kaunis ja tivolikentän porttien takana oli jo hyvissä ajoin ennen MiljoonaTivolin aukaisua pitkät jonot innokkaita vierailijoita.
Tuuri_blogi
Ensimmäiset päiviä Tuurissa värittivät totuttuun tapaan hienot kelit, runsaat kävijämäärät sekä useat päivittäiset tapahtumat tivolikentällä. Tuurissa vierailessamme Tivoli Sariola toimii MiljoonaTivolin nimellä ja yhtenä osana MiljoonaTivolia ovat vaihtuvat Onnentunti-tarjoukset esimerkiksi peleissä tai myyntikojuissa. Eräs Onnentunnista huumaantunut pikkumies päätyi ostamaan 10 hattaraa kerralla. Vaikuttava saalis, eikö totta!
Hattaraa_blogi
Kylmän alkukesän jälkeen varsinainen kesä tuntui alkavan tänäkin vuonna Tuurissa ja uskaltauduimme pakkaamaan paksuimmat vaatteet kaapin ylähyllylle odottamaan syksyä. Siispä, tervetuloa aurinko ja tervetuloa kaikki te koko perheen voimin iloiseen MiljoonaTivoliin!
viikinki_blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tivolislangista

heinäkuu 27, 2019
Lue lisää

Sähköä ilmassa! Tulisiko sinusta tivolimme seuraava sähköammattilainen?

helmikuu 4, 2020
Lue lisää