Esitykset

 • Ilma-akrobatia

  Yhtenä tärkeänä osana tivolikentän tapahtumiamme ovat päivittäiset ilma-akrobatiaesitykset. Tšekistä alunperin kotoisin oleva Kaiserin perhe viihdyttää tivolikävijöitä kolmen sukupolven voimin erilaisilla päätä huimaavilla ohjelmanumeroilla korkeuksissa.

  Luvassa uskomatonta taituruutta yläilmoissa!

  Ilma-akrobatiaesitykset:
  Arkisin klo 18
  Lauantaisin klo 14, 16 ja 18
  Sunnuntaisin klo 14 ja 16

 • Marionettinukketeatteri

  Marionettinukketeatterin hassuttelevia nukkeja voi ihastella myöskin päivittäin nukketeatteriesityksissä pienessä teltassa. Yli satavuotiaat käsintehdyt marionettinuket lumoavat kaikenikäisiä nukketeatterin sirkusareenallaan.

  Nukketeatteriesitykset:
  Arkisin klo 17 ja 19
  Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13, 15 ja 17

  *HUOM! Poikkeuksena Tuurin MiljoonaTivoli, Hyvinkää, Vuosaari, Tammisaari ja Salo, joissa nukketeatteria ei ole tarjolla.

Vinkkejä tivolivierailuun

- Lauantaina 25.8. vietetään Tivoli Sariolan 130-vuotisjuhlapäivää. Tapahtumapäivä on täynnä erikoisohjelmaa ja yllätysvieraita, karkkisadetta ja erikoistarjouksia.
- Tivoli toimii tärkeänä osana Back2School tapahtumaa, jonka tivoli järjestää yhdessä Hyvinkään kaupungin ja Kauppakeskus Willan kanssa.
- Juhlavuoden kunniaksi tivolivalikoima Hyvinkäällä kasvaa ja tivolialue laajenee neljän laitteen voimin WIllantorille. Eläinkaruselli Willantorilla on lapsille ilmainen muut laitteet maksullisia. Willantorilla on myös osa lipunmyyntipiste.
- Tule testaamaan hurja uutuuslaite The Tribe sekä uutuuspelimme Dumle-suklaapeli.
- Tivolikentällä on myös juhlatuotemyymälä , josta voi ostaa juhlakirjan, lippikset, t-paidat, pehmoleluja, valotikkuja, kestokasseja, postikortteja, avaimenperiä jne.
- Tivolikentällä nähdään päivittäin ilma-akrobatiaa.
- Ilmainen nukketeatteri ja Huvin huipulla 130 vuotta tivolinäyttely Kauppakeskus Willassa.
- Alue on savuton ja päihteetön. Lemmikit ovat kytkettyinä tervetulleita tivolikentälle.
- Alueella on yleisövessat.
- Osta liput ennakkoon kätevästi netistä!